Nieuwsbrief Augustus

Nieuwsbrief Augustus
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief augustus 2017

Beste,

We gaan weer beginnen ! De zomerstop is voorbij, onze Heren en Damesteams starten met een aantal thuiswedstrijden, dus we kunnen de komende weken weer gaan genieten van leuk softbal……

HEREN 1

A.s vrijdag 24 augustus om 18.45 (!) uur gaat Heren 1 het opnemen tegen de koploper TIW-Survivors. Gaan de Heren voor een stunt zorgen ? Kom ze aanmoedigen…..

DAMES 1

A.S dinsdag 28 augustus om 19.00 uur speelt het Damesteam tegen Schoten. Het team heeft nog kampioenskansen, dus elke wedstrijd is belangrijk ! Op maandag 3 september om 19.00 uur spelen de Dames de belangrijke thuiswedstrijd tegen de koploper DSS : wees erbij !!

HEREN 2

Heren 2 start met een uitwedstrijd : Olympia tegen Spaarnwoude H2 op vrijdag 31 augustus om 19.30 uur op het Nol Houtkampsportveld in Haarlem Zuid.

BEEBALL

A.s zondag 2 september om 10.00 uur starten de Beeballers Majors in een thuiswedstrijd tegen Onze Gezellen. Kom eens kijken, het is hartverwarmend te zien hoeveel spelplezier ze aan het spelletje beleven ! De voetballers zijn ook weer begonnen met hun competities, de kantine is open vanaf 9.30 uur !

LEDENWERFACTIES !

Na de zomerstop willen we een paar ledenwerfacties op touw zetten, we willen groeien in ledenaantal ! :

-    Actie  “ Tell a friend”: alle leden worden opgeroepen om een nieuw lid aan te brengen: vraag je vriendin, collega, buurman om eens 3x gratis te komen kennismaken met het leuke spelletje, bij inschrijving als lid is er een leuke prijs en korting op je contributie te “verdienen”.
-    Actie “ AH-sportactie”: NOC-NSF organiseert om meer mensen aan het bewegen te krijgen ,weer net als vorig jaar samen met Supermarkt keten de AHsportactie: vanaf 17 september krijg je bij elke keer boodschappen doen een “ voucher” , waarmee je online kunt inschrijven bij  sport.nl om gratis 2 x kennis te maken met een sport in je naaste omgeving. De Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude is op deze website te vinden met een aanbod van activiteiten/trainingen van Damessoftbal, Herensoftbal en Beeball
-    Actie: HUIS-AAN HUIS-FLYER. Begin september willen we de nieuwe folder om 3x gratis te komen trainen Huis-aan-Huis rondbrengen in Spaarndam. De teams zal gevraagd worden een bezorgronde  op zich te nemen.

JUBILEUM 2019 HONK-SOFTBAL: 50 JAAR, VOETBAL: 100 JAAR !

Alle reden om Feest te vieren : in 2019 bestaat de Honk-Softbalvereniging: 50 jaar en de Voetbalvereniging: 100 jaar. De jubileumcommissies van beide afdelingen zijn al druk bezig met de voorbereidingen.

Hoogtepunt van de festiviteiten zal zijn in het weekend van 17,18,19 mei 2019! Dus noteer dat maar vast in je agenda. Om alle leden te enthousiasmeren voor dit jubileum, is het de bedoeling om 4 edities papieren SPORTSPUIT uit te brengen met allerlei wetens waardigheden uit de afgelopen tijden. In augustus/september komt de eerste editie Jubileumsportspuit uit!

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

-    Voor de Beeballers volgt voor het 2e competitiedeel nog een
automatische 2e contributie - incassoronde
-    “ HARTJE SPAARNDAM 2.0 “ Na een heel moeizame 1e ronde, lijkt de 2e versie van “Hartje Spaarndam” meer kans van slagen te hebben. Kort samengevat : een reorganisatie van de sportvelden, tennisbanen  worden verplaatst naar het park, een gezamenlijk Clubhuis voor Voetbal, Hockey, Honksoftbal en Tennis op de plek van het huidige voetbalveld, voetbalveld naar de plek van de huidige kantine, duurzame verlichting van de velden , opgewekt oa met zonnepanelen.Uitvoering 2020. Als het allemaal doorgaat zou het voor de HSB eindelijk adequate wedstrijdverlichting betekenen !