Nieuwsbrief softbal mei

Robin de Rover 28-05-2018
Nieuwsbrief softbal mei
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief mei 2018

Hierbij sturen wij je de nieuwsbrief editie Mei. Lees over de aankomende Rabobank Fietstocht, de landelijke Beeball dag en over het jaarlijkse mixtoernooi van aanstaande zaterdag.

AVG-PROOF

Ook Honk/Softbalvereniging Spaarnwoude heeft zich samen met de andere afdelingen Voetbal en Klaverjas gebogen over de invoering van de AVG-wetgeving per 25 mei. Op de website vind je onder het kopje “ Privacy” de verklaring hoe onze verenigingen met de persoonsgegeven van hun leden wil omgaan.

Hoewel de meningen hierover ook verschillen beschouwen we voorlopig het online publiceren van wedstrijdfoto’s als informatievoorziening aan onze leden en vallen onder de journalistieke berichtgeving. Voor het publiceren van wedstrijdfoto’s van onze jeugdleden zullen wij uitdrukkelijk de toestemming van ouders vragen. In de nieuwe wet hebben leden ook het recht van bezwaar gekregen, dus als leden bezwaar hebben tegen de publicatie van een foto kunnen zij dit kenbaar maken en zal de foto verwijderd worden.

MIXTOERNOOI zaterdag 2 juni

We zijn in spannende afwachting van het a.s Mixtoernooi. De evenementencommissie heeft er een mooi programma van gemaakt, alvast de complimenten. Als je zelf niet meespeelt (vanaf 10:00), kom gezellig kijken. Vanaf 11.00 uur voor jong en oud is er van alles te beleven !

RABO- FIETSTOCHT OP ZONDAG 10 JUNI

Ook dit jaar doen we weer mee met de Rabo-fietstocht: Lekker sportief bewegen en de clubkas spekken ! Geniet van een prachtige fietsroute van circa 32 kilometer door de IJmond. Een volle stempelkaart levert onze club € 12,50 op. Startnummer van onze vereniging is 69 !

Je kunt starten tussen 9.30 uur – 11.30 uur en finishen vóór 16.00 uur. Startpunt is bij Informatieboerderij Zorgvrij/ Onder de Platanen - Velsen-Zuid, startpunt is ook eindpunt. Aanmelden kan bij softbal@svspaarnwoude.nl

LANDELIJKE BEEBALLDAG OP ZONDAG 10 JUNI BIJ OG

De KNBSB organiseert in samenwerking met een aantal regionale verenigingen op zondag 10 juni door het hele land Beeballtoernooien. Ons Beeball-Majorsteam zal gaan deelnemen aan het Beeballtoernooi dat door Honk-en Softbalvereniging Onze Gezellen in Haarlem-Noord wordt georganiseerd in het van der Aartsportpark. Speeltijden vanaf 10.00- 16.30 uur. Kom gezellig kijken !

-    Contributie-incasso zal eind mei plaats vinden.
-    De terreincommissie van de KNBSB zal ons veld goedkeuring verlenen ( o.a na reparaties hekwerk)
-    Van het Schipholfonds/SLS is helaas nog geen nieuws te melden. Onze voorzitter Sander neemt deel aan  de gesprekken hierover tussen de betrokken sportverenigingen, de gemeente Haarlemmermeer en SLS