• Honk- en softbal

  Welkom bij SV Spaarnwoude honk- en softbal! Wij zijn een hechte en kleinschalige vereniging gelegen in Spaarndam. Al sinds onze oprichting in 1969 zijn wij dé plek waar sportplezier en uitdaging binnen honk- en softbal ervaren kunnen worden.

  Bij SV Spaarnwoude kunnen zowel beginners als gevorderden spelers terecht. Onze ervaren trainers en coaches staan klaar om iedereen te begeleiden en plezier uit het spel te halen.

  Onze vereniging kent verschillende unieke kenmerken, waaronder betrokkenheid, een veilige omgeving en houdt zich bezig met diverse activiteiten. Wij geloven dat sporten niet alleen gaat om het verbeteren van individuele vaardigheden, maar ook om het opbouwen van relaties en het versterken van het groepsgevoel.

  Onze vereniging staat altijd open voor nieuwe leden. Kom gerust eens meedoen aan één van onze trainingen.

 • Beeball 5 t/m 12 jaar

  Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende sport voor jouw kind? Overweeg dan Beeball bij SV Spaarnwoude! 

  Beeball is een variant van honk- en softbal speciaal ontwikkeld voor kinderen t/m 12 jaar. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden de kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Het is een veilige en laagdrempelige manier om kennis te maken met de sport en tegelijkertijd belangrijke vaardigheden te ontwikkelen, zoals gooien, vangen, rennen en teamwork.

  We zien de jeugd als een belangrijk onderdeel binnen de club. We bieden dan ook de mogelijkheid om al op jonge leeftijd te starten met deze leuke vorm van honk en softbal. De kinderen spelen in gemixte teams met meisjes en jongens. De Beeball draait vooral om plezier en samen met leeftijdsgenootjes in beweging zijn. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. We geven met regelmaat clinics op basisscholen in de omgeving. Uiteraard is jouw kind welkom om een keer mee te trainen.

 • JEUGD EN SENIOREN

  Ben je opzoek naar een strategisch spel en hou je van teamsport? Dan is honk- en softbal misschien wel wat voor jou. Bij onze vereniging hebben we meerdere jeugd en seniorenteams waar zowel dames als heren zo kunnen instromen. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met de sport. Een beetje balgevoel is al voldoende.

  Binnen onze jeugd en senioren teams staan gezelligheid, saamhorigheid en competitie centraal. Afhankelijk van jouw behoefte is er binnen onze club een passend team voor jou. Wil je meer weten over de teams of de diverse niveau's binnen de club? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

  Mocht je een nieuw team willen starten bijvoorbeeld met je vrienden of collega's dan helpen wij je daar graag bij. Wil je liever een training uitproberen? Kom gerust een keer langs.

 • CONTRIBUTIE

  Honk- en softbal hoeft niet duur te zijn. Wij zijn één van de goedkoopste verenigingen in de regio. Uiteraard wel met goede materialen en faciliteiten. Kleding en handschoenen hoeven niet meteen aangeschaft te worden. Deze kan je gewoon bij ons huren. Het honk- en softbal seizoen loopt van april tot september.