• Welkom bij S.V. Spaarnwoude Afdeling Klaverjassen

  Namens het bestuur heten wij u van harte welkom op de site van onze afdeling. Onze afdeling is onderdeel van de OMNI vereniging S.V. Spaarnwoude en is opgericht op 27-02-1971.

  De afdeling Klaverjassen is een, in verhouding tot andere klaverjasverenigingen, grote vereniging met ongeveer 90 leden.

  Bij onze afdeling staat gezelligheid voorop en wij proberen altijd rekening te houden met eventueel wat minder sterke kaarters onder ons. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich ieder moment aanmelden. Wij nodigen u uit om een keer vrijblijvend mee te kaarten en de sfeer te proeven.

 • HET SEIZOEN

  Het seizoen van loopt van eind augustus tot begin mei.

  De speelavonden zijn in principe om de 14 dagen op maandagavond, verdeeld over 5 series van 4 avonden. Na elke serie zal er een prijsuitreiking plaats vinden.

   

  Daarnaast worden er nog enkele speciale avonden en toernooien georganiseerd, zoals o.a. Kerst-en Paaskaarten, waar u aan deel kunt nemen. Voor deze speciale toernooien zijn ook de overige leden van S.V. Spaarnwoude welkom.

   

  Aanvangstijd speelavonden is 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kantine open.

 • REGELS OMTRENT INSCHRIJVEN/ OPZEGGEN

  Inschrijving kan altijd het hele seizoen.

  Voor inschrijving dient het inschrijfformulier volledig ingevuld en ondertekend te worden. Dit formulier vindt u op de website maar is ook beschikbaar bij het bestuur op de speelavonden.

  Opzeggen kan alleen schriftelijk of per mail bij het bestuur.
  Opzeggingen gaarne voor 1 juli, dit mede i.v.m. de automatische incasso van de contributie voor het nieuwe seizoen!

  Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur

 • CONTRIBUTIE AFDELING KLAVERJASSEN

  De contributie voor leden bedraagt € 45,- per jaar en zal voor aanvang van het seizoen d.m.v. een automatische incasso afgeschreven worden van de rekening.

  Bij inschrijving aan het begin van het seizoen of tijdens het verdere verloop van het seizoen dient de contributie voor de eerste keer contant betaald te worden.