Corona maatregelen en SV Spaarnwoude

Update: 7:00 uur dinsdag 29 September 2020

Vanuit de vereniging hebben we er alles aan gedaan om veilig en verantwoord te kunnen sporten bij SV Spaarnwoude.

De maatregelen om Corona te bestrijden zijn fors, het is een behoorlijke hoeveelheid informatie. Belangrijk om te weten dat dit de voorwaarden zijn op het sportcomplex van SV Spaarnwoude te mogen sporten. Lees de informatie alsjeblieft daarom goed door:

• Tot nader order is het sportpark voor publiek gesloten. (de kantine is voor iedereen gesloten, ook voor de sporters)
  • Alleen spelers en officiële begeleiding van het team is welkom (incl. rijouders voor jeugd t/m 17 jaar)
  • Kom je als gast sporten bij SV Spaarnwoude dan ben je al omgekleed!
  • Ga na de wedstrijd direct naar huis
  • De thee / Limonade (voor in de rust) wordt niet geserveerd. Neem dus je persoonlijke drinken mee!
  • Er zijn beperkt kleedkamers beschikbaar (LET OP: max 7 personen per kleedkamer). Dit geldt voor vóór, in de rust en na de wedstrijd.
  • Laat waardevolle spullen thuis of in de auto, in de hal kunnen sporttassen droog worden opgeslagen.
  • Hou elkaar scherp en spreek elkaar erop aan mocht de afstand van 1,5 meter in het gedrang komen.

• Maximaal 3 personen in de dug-out
  • Wedstrijdbesprekingen zullen op het veld moeten worden gehouden (op 1,5 meter in de kleedkamers is namelijk niet mogelijk)
  • Wedstrijden zullen zo veel als mogelijk over de gehele dag worden gespreid (van 08.00-18.00 uur)

Uiteraard zijn wij als club afhankelijk van jullie medewerking. De eigen verantwoordelijkheid hierin is groot en alleen samen kunnen wij er een succes van maken. Het kunnen openhouden van de vereniging is cruciaal vanuit iedere invalshoek, maar juist ook sportief gezien.

1. Met enige regelmaat zal er ook bij ons worden gecontroleerd of wij aan de voorwaarden voldoen.
  2. Het niet naleven van de maatregelen (voornamelijk 1,5 meter afstand buiten de velden, kantine en kleedkamers) kan op een forse boete voor de persoon zelf en voor de vereniging (ca. Eur. 4.000) komen te staan.
  3. Als club willen en gaan we niet als veredelde politieagenten rondlopen. Dit is de verantwoordelijkheid van de leden zelf. Een eventuele boete voor de club zal de vereniging verhalen op de overtreders.
  4. Het is belangrijk je aanwezigheid bij wedstrijden aan te geven via de voetbal.nl app. Bij een eventuele besmetting is dan namelijk makkelijk te zien wie er aanwezig waren en dit voorkomt hopelijk dat de hele vereniging op slot moet.
  5. Voor alle situaties geldt: Blijf thuis als je ziek bent en laat je testen, was je handen regelmatig, houd 1,5 meter afstand en laat je testen bij klachten. Kom je uit een risico gebied (oranje), blijf dan thuis zoals is voorgeschreven.

Een hele riedel aan informatie, dat beseffen wij heel goed. Toch is het cruciaal deze regels goed na te leven en je team, de club en jezelf daarmee te helpen.

Alvast bedankt voor je steun!

Namens het bestuur