Welkom bij S.V. Spaarnwoude
Afdeling Honk-en softbal

Namens het bestuur heten wij u van harte welkom op de site van onze afdeling. Onze afdeling is onderdeel van de dorpsvereniging welke staat voor gezelligheid, sportiviteit en plezier bij het honk -en softbal.

 
 

BEEBALL TOT EN MET 12 JAAR

Een belangrijk onderdeel in onze vereniging is de jeugd. We geven dan ook de mogelijkheid om op jonge leeftijd al te starten met deze leuke aangepaste vorm van honk en softbal. Zowel voor jongens als voor meisjes! De spelregels zijn min of meer hetzelfde maar het gaat vooral om het plezier om samen met leeftijdsgenootjes lekker in beweging te zijn en te leren gooien,vangen en slaan! Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Op de basisscholen geven we regelmatig clinics. Maar je kunt ook vrijblijvend kennis met ons komen maken. Meer informatie over BeeBall vind je hier

JEUGD EN SENIOREN

Ben je al wat ouder en hou je van teamsport? Dan is honk- en softbal misschien wel wat voor jou. Bij onze vereniging hebben we meerdere jeugd en seniorenteams zowel dames als heren waarbij je zo kunt instromen. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met de sport. Een beetje balgevoel is al voldoende. Mocht je een nieuw team willen starten bijvoorbeeld met je vrienden of collega’s dan helpen wij je daar graag bij.

HET SEIZOEN

Honk en softbal zijn zomersporten. Het seizoen van loopt van april tot en met september. Het is dus prima te combineren met bijvoorbeeld voetbal. In de winter zorgen we voor trainingsfacaliteiten in de zaal.

CONTRIBUTIE

Softbal en honkbal hoeft niet duur te zijn. Wij zijn één van de goedkoopste verenigingen in de regio. Uiteraard wel met goede materialen en faciliteiten. Kleding en handschoenen hoeven niet meteen aangeschaft te worden. Deze kan je gewoon bij ons huren. De bedragen voor contributie vindt je hier