Beste vrienden van SV Spaarnwoude,
 

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd en zonnig jubileumfeest voor zowel de voetbal als de softbal. Mooie momenten, waarbij vele oude bekenden elkaar weer gezien hebben en de geschiedenis hebben besproken.

We begonnen op vrijdagavond met een gezellige receptie gevolgd door het JubileumCafé met vele iconen uit het verleden en mooie toespraken, waarna we de avond afsloten met live muziek.

Zaterdag startte de dag voor de jeugd van de voetbal met een ontbijt en daarna een wedstrijd. Voor de Boys onder 19 jaar een wedstrijd tegen de vaders die ze niet snel zullen vergeten. Voor de softbal waren de twee wedstrijden Nederland – België een hoogtepunt en werden er vooraf softbalclinics door het Nederlands team gegeven.

Hierna konden we genieten van Lucky Ajax tegen onze Polderboys. Een wedstrijd die geschiedenis heeft geschreven.

Na deze sportieve wedstrijden, konden de voetjes van de vloer en herleefden we oude tijden met de DJ’s van Urgje en maakte DJ Barry Brand de avond compleet!

De fotogalerij was voor velen een feest van herkenning. We hebben de tweede banner nu ook op de muur van de kantine gehangen, zodat we hier met elkaar nog enkele weken van kunnen genieten.

Dus, kom gerust langs om al die mooie momenten nog een keer te beleven en te genieten van al onze iconen!

Namens de jubileum commissie willen we u en vooral ook alle vrijwilligers en sponsoren bedanken voor het neerzetten van een grandioos jubileumfeest!

Bedankt allemaal!

 

Jubileum commissie

SV Spaarnwoude

 

Bijgevoegd een link naar een leuk stukje van de Lucky Ajax site