Nieuwsbrief maart

Graag stellen wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Softbal i.c.m. het beleid rondom het coronavirus.

IN Memoriam Peter Fabel

Peter Gerardus Fabel

(Oefen)wedstrijden en trainingen tot 31 maart geannuleerd.

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij als vereniging besloten alle (oefen)wedstrijden en trainingen te annuleren. Deze maatregel geldt vooralsnog tot en met 31 maart 2020.
Hiermee volgen wij het advies van de KNBSB en NOC*NSF.

Nieuwsbrief Februari
Nieuwsbrief Februari In deze editie: Beeballers een gezellig en succesvol toernooi, het oefenprogramma van alles teams en nieuws vanuit het bestuur!
Nieuwsbrief januari
Nieuwsbrief januari Mag het nog ? In deze 1e nieuwsbrief van het nieuwe jaar toch nog maar even aan iedereen de beste wensen uitgesproken voor een zonnig, gezond en sportief nieuwjaar 2020! Zonsopkomst boven sportpark !
Nieuwsbrief november/december
Nieuwsbrief november/december Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van november en december. Een terugblik op de ALV en gezellige pubquiz, informatie over de wintertraining en meer.
Uitnodiging ALV softbal

Bij deze wil ik je van harte uitnodigen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude. Deze vergadering wordt gehouden op: Vrijdag 22 november 2019

Nieuwsbrief oktober

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van oktober en naderen we het einde van de competitie. Graag nodigen wij je uit op vrijdag 22 november om 19.15 uur voor de algemene ledenvergadering en Pub quiz!

Nieuwe shirts en Sponsor

AKAR is de nieuwe sponsor van de JO17-1

Nieuwsbrief september

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van september. De slotcompetitie nadert en bijgaand de laatste ontwikkelingen.