Nieuwsbrief december
Nieuwsbrief december Bijgaand de nieuwsbrief van december.
Nieuwsbrief november

Bijgaand de nieuwsbrief van november.

Nieuwsbrief Oktober
Nieuwsbrief Oktober Nieuwsbrief oktober.
Nieuwsbrief September
Nieuwsbrief September Bijgaand de nieuwsbrief van september. Halverwege het seizoen een korte terugblik op het 'rare' corona-seizoen en nieuws vanuit het bestuur.
Corona UPDATE 29 september

Aangescherpte richtlijnen voor sportcomplex

SV Spaarnwoude --> gesloten voor publiek!

tot nader order

Nieuwsbrief augustus
Nieuwsbrief augustus Er is weer fijn gespeeld door de teams en we zijn allemaal blij dat de competitie weer is gestart. Verder nieuws en informatie vanuit het bestuur,
Nieuwsbrief juli
Nieuwsbrief juli Bijgaand de nieuwsbrief van Juli. Er zijn weer wedstrijden gespeeld en de kantine mag weer open! Kom gezellig kijken bij wedstrijden op ons terrein, maar houdt je wel aan de Corona-voorschriften.
Nieuwsbrief Juni

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van Juni. Vanaf 1 juli mogen er weer wedstrijden worden gespeeld. Ook meer informatie over sportclinics in Spaarndam.

GRATIS sportclinics voor de jeugd uit Spaarndam
GRATIS sportclinics voor de jeugd uit Spaarndam Zaterdag 13 juni organiseren wij GRATIS sportclinics voor de jeugd uit Spaarndam in de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar.
Nieuwsbrief Mei

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van Mei. De trainingen zijn weer begonnen!