Uitnodiging ALV softbal

Bij deze wil ik je van harte uitnodigen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude. Deze vergadering wordt gehouden op: Vrijdag 22 november 2019

Nieuwsbrief oktober

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van oktober en naderen we het einde van de competitie. Graag nodigen wij je uit op vrijdag 22 november om 19.15 uur voor de algemene ledenvergadering en Pub quiz!

Nieuwe shirts en Sponsor

AKAR is de nieuwe sponsor van de JO17-1

Nieuwsbrief september

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van september. De slotcompetitie nadert en bijgaand de laatste ontwikkelingen.

Nieuwsbrief Augustus Softbal

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van augustus. Het seizoen gaat weer verder na de zomerstop en laten we er weer leuke en ook zonnige wedstrijden van maken.

Nieuwsbrief juli

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van juli. Nu de tropische temperaturen weer lichtelijk zijn afgenomen kun je weer volledig concentreren op de club nieuwtjes.

Nieuwsbrief softbal mei/juni

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van mei & juni. Wij hopen dat jullie hebben genoten van het  jubileumweekend en tropische Beeball toernooi. Lees snel verder.

Nieuwsbrief softbal april

We zijn allemaal weer van start gegaan met het nieuwe honk- en softbalseizoen! Hierbij sturen wij je de nieuwsbrief van april! Een sportvereniging draait niet zonder vrijwilligers en dan ook in deze editie graag je aandacht voor de openstaande posities. Je hulp is echt hard nodig!

Nieuwsbrief softbal maart

We gaan weer beginnen ! In april start het honk- en softbalseizoen weer.  De eerste oefenwedstrijden zijn ondertussen gespeeld en de trainingen zijn gestart. We hopen het publiek te verwelkomen bij onze wedstrijden. Noteer de data alvast in je agenda:

Kraakavond Klaverjas

Afd. Klaverjassen organiseert de jaarlijkse kraakavond!!

Op Maandag 21 oktober 2019 aanvang 20.00uur