Nieuws >> Voetbal
Corona UPDATE 29 september

Aangescherpte richtlijnen voor sportcomplex

SV Spaarnwoude --> gesloten voor publiek!

tot nader order

Nieuwe shirts en Sponsor

AKAR is de nieuwe sponsor van de JO17-1

KNVB Wedstrijdzaken APP

Naast de nieuwe  Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Vanaf het seizoen 2017-2018 wordt voor het veldvoetbal gebruik gemaakt van het mobiele digitale wedstrijdformulier (“mDWF”). Dit is van belang voor zowel spelers, leiders als scheidsrechters.

GEZOCHT TRAINERS!

SV Spaarnwoude is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar enthousiaste gemotiveerde jeugdtrainers, die onze jeugdteams willen komen trainen en/of begeleiden.

Edwing Eefting verlengt contract

SPAARNWOUDE VERLENGT CONTRACT MET EEFTING

SV Spaarnwoude heeft het contract met hoofdtrainer Edwin Eefting met één jaar verlengd.

Kunstgras velden

Zojuist heeft het RIVM bekend gemaakt dat uit onderzoek blijkt dat voetballen op kunstgrasvelden die zijn ingestrooid met rubbergranulaat verantwoord is. Wij verwachtten duidelijke taal van het RIVM, die hebben we gekregen. De onzekerheid die er was om te voetballen op kunstgras met rubbergranulaat, is daarmee weg. Voetballers, ouders, clubs en KNVB kunnen nu verder. Het sein staat op veilig.

Nieuwjaars Bowlen

Traditiegetrouw heeft de hoofdsponsor van SV Spaarnwoude, De Zoete Inval te Haarlemmerliede ons aangeboden om in de competitie loze winterperiode te komen bowlen. Dit jaar hebben we besloten dit op zaterdag 14 januari 2017 te laten plaatsvinden.

Uitnodiging De toekomst van Sv Spaarnwoude

UITNODIGING 8 APRIL

Onlangs hebben we met een grote groep belangstellenden gesproken en gebrainstormd over 'de toekomst van SV Spaarnwoude'.
Bouwen aan de toekomst

Bouwen aan de toekomst van Sv Spaarnwoude

Hier een klein filmpje naar aanleiding van de presentatie van vrijdag 11 maart.  Met wat stof tot nadenken

Verzoek van Saxilby Commissie

VERZOEK VAN DE SAXILBY COMMISSIE

Met Pasen komen onze vrienden uit Saxilby weer over.
We hebben weer een mooi programma in elkaar gedraaid waarover op korte termijn meer info volgt!