Nieuwsbrief Mei

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van Mei. De trainingen zijn weer begonnen!

GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE SPORTEN 2/2!
GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE  SPORTEN 2/2! Gelukkig is er ook voor senioren (buitensport) boven 18 jaar weer groen licht om te mogen trainen. Als bestuur van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude hebben we een aantal spelregels ingesteld om samen veilig te kunnen sporten.
Het belangrijkste blijft natuurlijk het gezonde verstand gebruiken, maar hieronder een aantal spelregels, die ook nog aangevuld kunnen worden al doende.
GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE SPORTEN 1/2!
GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE SPORTEN 1/2! Gelukkig is er weer groen licht gekomen voor kinderen t/m 12 jaar om onder begeleiding samen te sporten. Als bestuur van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude hebben we een aantal spelregels ingesteld om samen veilig te kunnen sporten. Het belangrijkste blijft natuurlijk het gezonde verstand gebruiken, maar hieronder de ingestelde spelregels, die ook nog aangevuld kunnen worden al doende.
Nieuwsbrief april

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van April. Goed nieuws wat betreft de jongste jeugd!

Nieuwsbrief maart

Graag stellen wij jullie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de Softbal i.c.m. het beleid rondom het coronavirus.

(Oefen)wedstrijden en trainingen tot 31 maart geannuleerd.

Naar aanleiding van de maatregelen rondom het coronavirus hebben wij als vereniging besloten alle (oefen)wedstrijden en trainingen te annuleren. Deze maatregel geldt vooralsnog tot en met 31 maart 2020.
Hiermee volgen wij het advies van de KNBSB en NOC*NSF.

Nieuwsbrief Februari
Nieuwsbrief Februari In deze editie: Beeballers een gezellig en succesvol toernooi, het oefenprogramma van alles teams en nieuws vanuit het bestuur!
Nieuwsbrief januari
Nieuwsbrief januari Mag het nog ? In deze 1e nieuwsbrief van het nieuwe jaar toch nog maar even aan iedereen de beste wensen uitgesproken voor een zonnig, gezond en sportief nieuwjaar 2020! Zonsopkomst boven sportpark !
Nieuwsbrief november/december
Nieuwsbrief november/december Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van november en december. Een terugblik op de ALV en gezellige pubquiz, informatie over de wintertraining en meer.
Uitnodiging ALV softbal

Bij deze wil ik je van harte uitnodigen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude. Deze vergadering wordt gehouden op: Vrijdag 22 november 2019