Nieuwsbrief november

Bijgaand de nieuwsbrief van november.

Nieuwsbrief Oktober
Nieuwsbrief Oktober Nieuwsbrief oktober.
Nieuwsbrief September
Nieuwsbrief September Bijgaand de nieuwsbrief van september. Halverwege het seizoen een korte terugblik op het 'rare' corona-seizoen en nieuws vanuit het bestuur.
Nieuwsbrief augustus
Nieuwsbrief augustus Er is weer fijn gespeeld door de teams en we zijn allemaal blij dat de competitie weer is gestart. Verder nieuws en informatie vanuit het bestuur,
Nieuwsbrief juli
Nieuwsbrief juli Bijgaand de nieuwsbrief van Juli. Er zijn weer wedstrijden gespeeld en de kantine mag weer open! Kom gezellig kijken bij wedstrijden op ons terrein, maar houdt je wel aan de Corona-voorschriften.
Nieuwsbrief Juni

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van Juni. Vanaf 1 juli mogen er weer wedstrijden worden gespeeld. Ook meer informatie over sportclinics in Spaarndam.

Nieuwsbrief Mei

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van Mei. De trainingen zijn weer begonnen!

GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE SPORTEN 2/2!
GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE  SPORTEN 2/2! Gelukkig is er ook voor senioren (buitensport) boven 18 jaar weer groen licht om te mogen trainen. Als bestuur van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude hebben we een aantal spelregels ingesteld om samen veilig te kunnen sporten.
Het belangrijkste blijft natuurlijk het gezonde verstand gebruiken, maar hieronder een aantal spelregels, die ook nog aangevuld kunnen worden al doende.
GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE SPORTEN 1/2!
GEDRAG- EN SPELREGELS OM WEER SAMEN VEILIG TE SPORTEN 1/2! Gelukkig is er weer groen licht gekomen voor kinderen t/m 12 jaar om onder begeleiding samen te sporten. Als bestuur van Honk- en Softbalvereniging Spaarnwoude hebben we een aantal spelregels ingesteld om samen veilig te kunnen sporten. Het belangrijkste blijft natuurlijk het gezonde verstand gebruiken, maar hieronder de ingestelde spelregels, die ook nog aangevuld kunnen worden al doende.
Nieuwsbrief april

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van April. Goed nieuws wat betreft de jongste jeugd!