Nieuwsbrief aug/sept

Robin de Rover 26-09-2021
Nieuwsbrief aug/sept
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief augustus & september 2021.

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van augustus & september 2021.

VERLOOP COMPETITIE NA DE ZOMERSTOP

Na een korte zomerstop van 3 weken, kreeg de competitie weer een vervolg met wedstrijden met als kenmerk: "vroeg" in de avond vanaf 18.30 uur vanwege onze lichtsituatie en door de corona een uitloop tot half oktober. Over “licht“ gesproken, we hopen nog steeds dat Hartje Spaarndam 3.0 ons wedstrijdverlichting kan geven. De gezamenlijke sportverenigingen zijn nog steeds met de Gemeente Haarlemmermeer in gesprek.

BEEBALL/DAMESTEAM/HEREN 1/Heren 2

CLINICS/BASEBALL5

Ondanks de corona  konden we gelukkig nog voor de zomervakan-tie onze BB-clinics geven op 2 basisscholen: de Adalbertus- en Franciscusschool. Woensdag 29 september volgen nog de clinics op de Spaarneschool: Michiel en Jamie gaan deze geven. Spaarnwoude was ook gevraagd om op de Scholierendag van de Feestweek clinics te geven aan de bovenbouwklassen van de 3 basisscholen(gr 5 t/m 8). Jose en Michiel gaven een clinic met Baseball5 !!!

Baseball5 wordt door de bond gepromoot met een City toer door het land. Het is een nieuwe spelvorm, waarbij 2 teams van elk 5 spelers , 5 innings met elkaar spelen. Geen knuppels, geen handschoenen, maar de speler brengt met de hand een zachte bal in het veld, waarbij de veldspeler de  bal kan vangen of de speler kan uittikken. Een snel, actief spel met veel spelplezier! De schooljeugd was in ieder geval enthousiast !

•    Eind oktober zal de penningmeester voor  een aantal leden nog een ( laatste) automatische  incasso laten uitvoeren.
•    SEIZOENSAFSLUITING : ZATERDAG 23 OKTOBER VANAF ONGEVEER 4 UUR ’S MIDDAGS MET TEAMEVALUATIES, ETEN EN EEN GEZELLIGE PUBQUIZ.
•   “ SAVE THE DATE “ IN JE AGENDA, VERDERE INFORMATIE VOLGT NOG