Nieuwsbrief augustus

Robin de Rover 31-08-2020
Nieuwsbrief augustus

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van augustus. Er is weer fijn gespeeld door de teams en we zijn allemaal blij dat de competitie weer is gestart. Verder nieuws en informatie vanuit het bestuur.

START CORONA-COMPETITIE

Tot ieders verrassing  mochten er vanaf 1 juli weer competitiewedstrijden gespeeld worden: Competitieperiode van 1 juli tot half oktober met een zomerstop van 3 weken. We waren allemaal blij dat we weer mochten spelen zonder al te veel beperkende maatregelen voor het spel! Wel 1.5 m afstand houden in de dug-out, op de tribune en de kleedkames / kantine, maar daar is mee te leven...

BEEBALL ROOKIES

Dit nieuwe team met coach Floor en assistentie ,speelt hun thuiswedstrijden op zondag om 11.00 uur op ons sportpark. Gelukkig vonden we in het materiaalhok nog een doos met extra shirts, voldoende om ze in de nieuwe Spaarnwoude tenues netjes aan te kleden. Coach Floor:
“De gespeelde thuiswedstrijd tegen de Piraten was een leuke wedstrijd tegen een leuke tegenstander, uitslag 9-9 ”

BEEBALL MAJORS

Helaas nog geen wedstrijdbeelden, de thuiswedstrijd van vorige week zaterdag op ons sportpark om 11.00 uur viel in het water door een fikse hoosbui een kwartier voor de start van de wedstrijd…Tegenstander Terrasvogels naar huis. Helaas ! Coaches Melanie en Michiel waren wel heel lovend over de 1e uitwedstrijd: Goed samengewerkt en goed gespeeld !

DAMES TEAM

Het Damesteam komt, na een trage start (nipt verloren) lekker op gang. De laatste 2 (thuis)wedstrijden werden met 11-0 tegen Double Stars en met 20-4 tegen de Flags gewonnen, heerlijk voor het publiek om naar te kijken !

HEREN 1

Het is een beetje een rommelig begin: door de vakantietijd is het telkens zoeken naar een compleet team! Maar voor dit “vriendenteam” is het wel heerlijk om weer met elkaar te kunnen spelen en gezellig na afloop!

HEREN 2

Heren2 is blij met de nieuwe poule G, waarin het team op eigen verzoek door de bond is ingedeeld. Afgelopen vrijdag een “heerlijke” pot gespeeld tegen een gelijkwaardige tegenstander, DIO/OLYMPIA - SPAARNWOUDE, uitslag 19-15!

•    HUIS-AAN-HUISFLYER: het is de bedoeling dat onze teams eind aug/begin sept huis aan huis in heel Spaarndam onze Spaarnwoude-flyer met “3x gratis trainen”  gaan verspreiden -ledenwerfactie- ! Vertel het je collega, buurvrouw:  ……kom gezellig softballen !
•    LANDELIJKE BEEBALLDAG: De club heeft ons Rookie- en Majorteam ingeschreven voor dit regionale toernooi , dat nu door HCAW uit Bussum wordt georganiseerd, waar door de grootte van het complex en het beperkte aantal teams ook in deze corona-tijd ,verantwoord  gespeeld kan worden op zondag 27 september!
•    CONTRIBUTIE INCASSO: zoals jullie misschien wel weten wordt de contributie in 2en of voor sommigen in 3en geïnd . Onze penningmeester Michael laat weten dat eind september er weer een automatische incasso ronde is .