Nieuwsbrief Augustus Softbal

Robin de Rover 01-09-2019
Nieuwsbrief Augustus Softbal
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief augustus

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van augustus. Het seizoen gaat weer verder na de zomerstop en laten we er weer leuke en ook zonnige wedstrijden van maken.

M&G : SPAARNWOUDE BB-ERS MEET ORANJE HONKBAL

Nagekomen foto’s van de M&G van onze Beeballers met Oranje op het WPT-toernooi in Rotterdam op zondag 14 juli. Onze BB-ers hadden een geweldig leuke dag, Oranje won uiteindelijk voor de 1e keer het toernooi !

ZOMERSTOP VOORBIJ

De eerste (thuis)wedstrijden na de zomervakantie/stop zijn alweer gespeeld. Heren 2 opende het 2e competitiedeel met een thuiswedstrijd  tegen Olympia Haarlem. Het werd dankzij een knap herstel in de laatste inning, een nipt verlies : 7-9 !

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

• Voor de vacature van de voorzittersfunctie zijn we er gelukkig al in geslaagd een kandidaat te vinden: Jeroen van Bakkum. Hij zal op onze jaarlijkse  ALV voorgesteld worden.
• Voor de functie van technisch coördinator zijn we nog op zoek naar kandidaten. Wie heeft interesse ? Informatie bij Menne.
• Onze penningmeester Michael laat weten dat de volgende automatische incasso zal plaats vinden op 27 september.

Website Website
Facebook Facebook