Nieuwsbrief december

Robin de Rover 24-12-2020
Nieuwsbrief december

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van december.

CORONA-LOCKDOWN

De strenge lockdown treft helaas nu ook de winter Beeballtraining voor onze jongste BeeBallers. De trainingen van donderdag 17 december en donderdag 14 januari in de Kleine Zaal van het Dorpshuis vervallen daarom. Dit was een grote teleurstelling voor onze enthousiaste BB-ers, maar donderdag 28 januari van 16.30-17.30 hopen we weer van start te mogen!

.

CLINICS OP DE 3 BASISSCHOLEN

Met de eerste clinics willen we op de Spaarneschool starten op woensdag 20 januari voor de groepen 4,5 en woensdag 27 januari voor de groepen 6,7. Michiel en Melanie gaan de clinics geven tijdens de gymles van de kinderen in de Grote Zaal van het Dorpshuis. Voor februari zijn we in voorbereiding voor de clinics op de Adalbertusschool, voor maart volgt dan waarschijnlijk de Franciscus-school.

VACATURES ?

Goed nieuws is er voor het “nieuw” te vormen Damesteam: Marion Kortekaas wil training geven aan de Damesspeelsters:1x 14 dagen. Nu zijn we nog op zoek naar een coach voor de Dames. Suggesties zijn van harte welkom! Voor de functie van wedstrijdsecretaris heeft zich nog niemand gemeld. Kijk eens in je team, stel dat we het wedstrijdsecretariaat per team willen regelen, wie zou dat willen en kunnen doen? Misschien iets om over na te denken tijdens je vrije dagen!

IN MEMORIAM

Ons bereikte het droevige bericht van het overlijden van Ton Hollemans. Ik herinner me Ton als speler van het toenmalige “Seniorenteam" Heren2, waarin ikzelf ook nog een paar jaar speelde samen met cracks als Theo Hoederdos en Mitchell de Vries. Ton was verder enthousiast vrijwilliger: Johan kon altijd een beroep op hem doen voor hulp bij veldwerkzaamheden. Verder was hij jarenlang trouw supporter bij softbalwedstrijden. Condoleances voor familie en naasten.

FIJNE FEESTDAGEN

Het bestuur wenst jullie allen fijne feestdagen en het allerbeste voor een “corona-vrij” 2021.