Nieuwsbrief december

Robin de Rover 30-12-2021
Nieuwsbrief december

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van december 2021.

ALGEMENE LEDENVERGADERING

Omdat onze ALV in november weer “digitaal“ was, heeft Floor Amelink nog haar award “Vrijwilliger van het jaar 2021” tegoed. Het glasplaatje zal op een passend moment aan haar uitgereikt worden. Floor, nog hartelijk bedankt voor je grandioze inzet voor onze Beeballers afgelopen jaren: wekelijks trainen, wedstrijdjes coachen en het geven van de vele schoolclinics ! Super !

•    Vanwege de nieuwe lockdown zal in ieder geval de 1e zaaltraining Beeball van donderdag 13 januari in de Kleine/Grote Zaal van het Dorpshuis niet doorgaan.
•    Het omni-bestuur is eruit : er wordt een nieuwe website gebouwd, gelieerd aan Sportlink. Het SB -bestuur gaat vrijwilligers zoeken om de softbalinvulling mooi, leesbaar en toegankelijk te maken!

FIJNE FEESTDAGEN EN EEN GEZOND EN SPORTIEF 2022 !!!!!!

Het bestuur wenst jullie hele fijne feestdagen met jullie geliefden en maak er een gezellige jaarwisseling van met een frisse start in een hopelijk vooral gezond en sportief 2022 !! Tot ziens in het nieuwe jaar !