Nieuwsbrief Februari

Robin de Rover 01-03-2020
Nieuwsbrief Februari

In deze editie: Beeballers een gezellig en succesvol toernooi, het oefenprogramma van alles teams en nieuws vanuit het bestuur!

MAJORTEAM : WINNAAR PANNENKOEKENTOERNOOI !

Hoewel spelplezier bij onze jongste jeugd op de eerste plaats staat (officieel worden er bij bondswedstrijden geen standen bijgehouden) is het dit keer toch leuk te vermelden dat ons Majorteam winnaar is geworden van het indoor -Pannenkoekentoernooi bij gastheer Olympia Haarlem. Verblijd met een vaantje en een zak snoep, smaakten de pannenkoeken extra lekker!

OEFENPROGRAMMA

Dames 1 Dinsdag 24 maart 20.00 uur RCH RCH
  Vrijdag 27 maart 20.00 uur DSS/KINHEIM DSS/KINHEIM
  Zondag 29 maart ? Toernooi bij Heiloo Heiloo

Heren 1 Vrijdag 27 maart 19.30 uur RCH RCH
  Vrijdag 3 april 18.30 uur ODIZ ODIZ

Heren 2 Maandag 23 maart 19.30 uur BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP
  Dinsdag 31 maart 20.00 uur Thamen Thamen
  Zaterdag 4 april 15.00 uur VUC Den Haag Spaarnwoude

BeeBall Zondag 15 maart 11.00 uur DSS Spaarnwoude
  Zondag 29 maart 11.00 uur Olympia Spaarnwoude
  Zondag 5 april 11.00 uur Double Stars Spaarnwoude

Onze Seniorenteams spelen dus komende maand maart hun meeste oefenwedstrijden helaas “uit “ vanwege de bekende lichtomstandigheden, maar ons Major-team Beeball is met hun thuiswedstrijden op zondagen om 11.00 uur op ons eigen veld te volgen. Kom eens kijken!

-    Het bestuur gaat 10 tribuneplaids aanschaffen, die het bij “koude” wedstrijden het net iets aangenamer maken om je favoriete team te volgen!
-    Michiel, onze technisch coördinator, onderzoekt of het mogelijk is om met technische input van Jose Nonnekens om voor het Heren 1 en Heren 2 team een gezamenlijke training op te zetten.
-    Voor het Damesteam wordt onderzocht of gezamenlijke trainingen met een OG- Damesteam iets extra’s opleveren.
-    Het Heren 2 team is bij de definitieve poule-indeling voor de competitiewedstrijden in de door hen gewenste poule ingedeeld !
-    Evenementencommissie en bestuur zijn op zoek naar een geschikte datum voor ons jaarlijkse Mixtoernooi! wordt vervolgd.
-    Bericht van onze penningmeester Michael: 1e deel automatische incasso contributie zal op 27 maart plaatsvinden.
-    In de Spelersraad, voor een goede communicatie met het bestuur, zitten als vertegenwoordigers van hun team: Floor Amelink namens het Damesteam, Eric Barzilaij namens Heren 2 en Menne Meijer namens Heren 1. Als je dus iets hebt voor het bestuur, drop het bij een van hen of loop binnen op het “inloopspreekuur” (19.30-20.00 uur) van de eerstvolgende bestuursvergadering, die is op dinsdag 11 maart in de bestuurskamer van het sportpark. Welkom!