Nieuwsbrief februari

Robin de Rover 01-03-2021
Nieuwsbrief februari

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van februari 2021.

BEEBALL TRAINING OP HET VELD

Heerlijk !!! Afgelopen donderdag 25 febr. gaven Jose, Floor en Melanie, vanwege de  uitzonderlijke warme lente-temperatuur van 15C, de eerste Beeballtraining al in februari op het veld. Even circuitje met “op 1e honk gooien/vangen, van paaltje slaan, op een tos bal slaan”. De 10 kinderen waren erg enthousiast en blij dat ze weer konden sporten !!

.

DAMESTEAM IN TRAINING

Door de recente verruiming van de coronamaatregelen, mag het Damesteam met de meeste speelsters nog onder de 27 jaar, weer in training gaan. Marion wil op donderdag 18 maart de eerste training geven, in principe eenmaal in de 14 dagen in de hoop dat ook spoedig er meer verruiming komt om straks ook weer te mogen gaan spelen. Maar voorlopig : Hiep, hiep, hoera, de vlag mag uit !

ALGEMENE LEDENVERGADERING OP VRIJDAG 26 MAART

Het bestuur wil nu toch maar  de ALV “online” via een Zoom- of Teams- meeting  door laten gaan. Ook al kan het nog niet “fysiek”,  waar we wel op hadden gehoopt, dan toch maar “ online” ,waarmee we officieel ons corona-softbalseizoen 2020 willen  afsluiten en naar onze verenigingsleden verantwoording afleggen voor het gevoerde beleid. De bijbehorende documenten als agenda, jaarverslag 2020, financieel jaarverslag 2020 zullen op tijd van te voren naar jullie opgestuurd worden worden. verder zijn we aan het kijken of het technisch ook mogelijk is ,aansluitend aan de ALV een Pubquiz te organiseren, voor wie wil. De Pubquiz- Wisselbeker 2019 vraagt natuurlijk om een opvolger. Noteer de datum vast in je agenda !

VACATURES VERVULD

We zijn blij dat ook de laatste vacature voor het wedstrijdsecretariaat is ingevuld en we een opvolger voor Joyce Kok hebben gevonden : Eric Barzilay, Heren 2 speler . Aan jullie was al gemeld, dat Marielle Gortzak, de vacature penningmeester opvult en daarmee opvolger is van Michael Mimoso. Joyce en Michael, vanaf deze plaats vast heel erg bedankt voor jullie werkzaamheden !