Nieuwsbrief januari

Robin de Rover 27-01-2020
Nieuwsbrief januari
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief januari 2020

Mag het nog ? In deze 1e nieuwsbrief van het nieuwe jaar toch nog maar even aan iedereen de beste wensen uitgesproken voor een zonnig, gezond en sportief nieuwjaar 2020! Zonsopkomst boven sportpark !

Want gaat  het Damesteam dit seizoen weer voor de 1e plaats ? Kunnen we dit jaar  weer een Beeballteam op de been brengen of misschien wel twee? Gaat eindelijk de  “zon“ op voor “Hartje Spaarndam” ? Gaan we eens forse ledengroei meemaken in dit postjubileumjaar ? We gaan het zien….spannend!

Zaaltrainingen

De Beeballers zijn al lekker aan het trainen in de  Kleine zaal van het Dorps-huis. In januari en februari 2x per maand en wekelijks in maart ! Zegt het voort... Door clinics op de 3 basisscholen( Spaarne-, Adalbertus- en Franciscus-school)  proberen Jose, Floor, Michiel en assistentie kinderen /scholieren vanaf gr.3 enthousiast te krijgen voor dit leuke spelletje ……Het Damesteam begint vanaf donderdagavond 20 februari met trainen in de Grote Zaal van het Dorpshuis ter voorbereiding op een vast weer spannende competitie.

OEFENPROGRAMMA

Joyce doet flink haar best om een aardig oefenprogramma te maken  door voor elk team 3 oefenwedstrijden te zoeken.

OEFENPROGRAMMA DAMES is rond:
Ma 16 mrt tegen Quick - waar is nog even de vraag
Di 24 mrt 20.00 uur bij RCH
Vr 27 mrt 20.00 uur bij DSS/Kinheim
Zo 29 mrt Heitea toernooi Heiloo

OEFENPROGRAMMA HEREN1, bijna rond, nog 1 wedstrijd zoeken;
Vr 27 mrt 19.30 uur @ RCH
Vr 3 apr 18.30 uur @ Odiz

OEFENPROGRAMMA HEREN2, nog weinig succes. Ga er nog 2 zoeken:
Ma 23 mrt 19.30 uur @ Badhoevedorp

OEFENPROGRAMMA BEEBALL
Za 22 feb  Pannenkoekentoernooi (indoor) bij Olympia Haarlem
Zo 15 mrt 11.00 uur Spw tegen DSS
Zo 29 mrt 11.00 uur  @ Spw, tegen Olympia
Zo 5 apr 11.00 uur @ Spw, tegen Double stars Heiloo

•    “Open spreek-uur” om de communicatie tussen bestuur en teams te versoepelen, staat voortaan het eerste half uur van de maandelijkse be-stuursvergadering open voor leden/spelers om een vraag te stellen of kwesties te bespreken. Elke 2e dinsdag van de maand houdt het bestuur zijn vergadering, dus  je bent welkom! Eerstvolgende vergadering is dinsdag 11 februari……
•    De Spelersraad ook vooral een digitaal communicatiekanaal (app) tussen voorzitter/bestuur en teams, zal dit seizoen bestaan uit de volgende vertegenwoordigers van de teams: Floor (Dames), Menne (H1) en Eric (H2)
•    De nieuwe pakken voor Heren2 zijn besteld bij Eastpro, dus komen eraan.
•    De nieuwe tenues van de Beeballers zijn inmiddels geleverd en zullen vlak voor het Pannenkoekentoernooi uitgedeeld worden