Nieuwsbrief januari

Robin de Rover 30-01-2021
Nieuwsbrief januari

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van januari 2021.

BEEBALL TRAINING

Zolang de basisscholen nog dicht zijn, in ieder geval nog tot en met 9 februari, gaan ook de geplande Beeball-trainingen niet door. We hopen dat vanaf 9 februari de Beeballtrainingen weer van start kunnen op alle donderdagen: 11, 18 en 25 februari van 16.30-17.30 uur in de Kleine Zaal van het Dorpshuis. De trainers Jose en Floor staan er weer klaar voor!

.

BEEBALLCLINICS

De BeeBall-clinics op de Spaarneschool, gepland voor woensdag 20 en 27 januari , gingen uiteraard niet door vanwege de sluiting van de basisscholen in die periode, maar staan nu ingepland voor woensdag 24 februari. Michiel en Melanie gaan dan vanaf 8.30- 12.15 uur aan de groepen 3 t/m 8 de clinics geven in de Grote Zaal van het Dorpshuis. In voorbereiding zijn de clinics op de Adalbertusschool in Spaarndam en de Franciscus-school in Haarlemmerliede.

TEAMS INSCHRIJVING

Hoewel we nog geen nieuwe wedstrijdsecretaris hebben, heeft Joyce er nog voor gezorgd dat onze 2 Herenteams, 1 Dames-team en 1 Beeball team op tijd  voor 28 januari via Sportlink zijn ingeschreven voor de Bondscompetitie. Heren 1 en Heren 2 zijn komend seizoen ingeschreven in de 2e klasse, de nummering/naam van de klasse is gewijzigd dus met de aantekening dat Heren 1 wel een klasse lager speelt en voor Heren 2 de aantekening dat zij, net als afgelopen jaar, graag weer in de “Senioren-poule” willen spelen met o.a. Bloemendaal en Badhoevedorp.

Vanwege hun leeftijd hebben 3 Beeball Major spelers de overstap gemaakt naar OG. Daarom worden de Rookies en overgeble-ven Majors samengevoegd tot 1 samengesteld Beeball team dat in de Majorcompetitie wedstrijden gaat spelen.

DAMESTEAM 21

Even een update: Zoals je boven las, hebben we het nieuw te vormen Damesteam aangemeld voor de bondscompetitie, weer 3e klasse, voor het seizoen 2021. Negen speelsters hebben belangstelling om mee te gaan spelen: een deel van het Damesteam van vorig jaar plus een paar nieuwe speelsters. Nog een beetje een krap aantal, maar we proberen ook een poule met vaste invallers te creëren. Lenen bij de Herenteams is ook altijd een goede optie gebleken in het afgelopen corona-seizoen. Marion Kortekaas wil het team 1x 14 dagen gaan trainen op de donderdagavondPatricia Polderman zal als speler/coach optreden. Voorlopig blijft dinsdagavond speelavond. Tot zover !

•    Het bestuur heeft  de ALV nu op vrijdag 26 maart ingepland, hopelijk fysiek, maar anders online afhankelijk van de coronamaatregelen. Dus noteer deze datum maar vast in je agenda !
•    Update over Hartje Spaarndam 3.0: de Stichting liet weten dat alle lichten nu op groen staan!  Dus dat betekent dat het SLS/ lees Schipholfonds en de gezamenlijke Sportverenigingen, dus zonder een Gemeentelijke financiële bijdrage, de financiering rond hebben voor het gezamenlijke project. Er is nu nog één maar…. : de gemeentelijke garantiestelling voor het nieuwe clubgebouw. De aanvraag daarvoor is nu door de stichting ingediend ! Spannend ! Wordt vervolgd !