Nieuwsbrief juli

Robin de Rover 27-07-2019
Nieuwsbrief juli
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief juli

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van juli. Nu de tropische temperaturen weer lichtelijk zijn afgenomen kun je weer volledig concentreren op de club nieuwtjes.

DAMES ZOMERKAMPIOEN

De Spaarnwoude Dames mogen zich na de overwinning op/bij DSS in de laatste wedstrijd voor de zomerstop (uitslag 0-13 ) de officieuze titel “zomerkampioen” aanmeten. Na het kampioenschap van vorig seizoen is het team gepromoveerd van 4e naar 3e klasse . Heel knap voor de debutant in deze 3e klasse om direct mee te doen voor de gelijk opgaande strijd om de 1e plaats met het team van Flying Petrels uit Purmerend. TOPPERS !

Let op: de eerste thuiswedstrijd na de zomerstop is gelijk een Topwedstrijd! Nr. 1 SPAARNWOUDE DAMES tegen de nr. 2 FLYING PETRELS volgt op dinsdag 20 augustus om 19.00 uur op ons eigen sportpark. Noteer vast in je agenda, mis deze top-wedstrijd niet!

BEEBALLERS: MEET EN GREET ORANJE HONKBAL

Onze Beeballers Melanie, Teun ,Samantha, Kai, Judah en Hiro mochten onder begeleiding van Melanie en Floor afgelopen zondag 14 juli meedoen aan een “Meet en Greet” met de Oranje Honkballers. Als dank voor het bij Spaarnwoude organiseren van  de Landelijke Beeball Dag voor de regio Noord-Holland, kreeg Spaarnwoude de uitnodiging om met zijn Beeballteam aan deze M&G mee te doen.

Voorafgaand aan de wedstrijd van Oranje tegen Curacao mochten ze met de Oranje-spelers mee het veld oplopen. Wat gaaf is dat ! Oranje verloor nipt de wedstrijd: 2-3. Al met al een hele leuke dag voor onze Beeballers !!

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

•  DE NIEUWE SPEELSCHEMA’S VAN BEEBALL EN HEREN 1 VOOR HET 2E COMPETITIEDEEL ZIJN ALS VOLGT:

BEEBALL:
    za 31 aug -11.30 u.:   Flags BM1 - Spaarnwoude BM1
    zo 8 sep -  11.00 u.:   Spaarnwoude BM1 - Terrasvogels BM1
    za 14 sep -11.00 u .:  Spaarnwoude BM1 - Kinheim BM1
    zo 6 okt  -  10.30 u.:   Olympia Haarlem BM1 - Spaarnwoude BM1

HEREN 1:
    vr 23 aug - 19.30 u.   Badhoevedorp HS1 - Spaarnwoude HS1
    vr 30 aug - 19.00 u.   Spaarnwoude HS1 - Schoten HS1
    do 5 sep  - 18.30 u.   Odiz Frogs HS2 - Spaarnwoude HS1
    vr 27 sep - 18.30 u.   Spaarnwoude HS1 - Bears HS1

•  Het is de bedoeling om het jaarlijkse Mixtoernooi eind augustus te spelen, Afhankelijk van het speelschema van de Voetbal, wordt gekeken naar de beschikbaarheid van de velden. Jullie horen hier nog zo spoedig mogelijk over.

•     Er ontstaan eind van het seizoen vacatures voor voorzitter en technisch coördinator. Je kunt de vakantietijd gebruiken om te bedenken of je hier belangstelling voor hebt om deze vacatures op te vullen. Informatie over de functies is bij Sander en Menne te verkrijgen. Na de zomerstop horen we graag van jullie !

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN FIJNE VAKANTIE(TIJD) TOE !!

Website Website
Facebook Facebook