Nieuwsbrief juli

Robin de Rover 22-07-2021
Nieuwsbrief juli

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van juli 2021.

VERLOOP 1E COMPETITIEDEEL

Wat waren we blij dat vanaf 26 juni alle competitiewedstrijden weer gespeeld mochten worden! Maar hoe is het de teams vergaan in het 1e competitiedeel tot aan de zomerstop? Net als vorig corona-seizoen was het vanwege de beginnende vakanties voor met name de seniorenteams standaard om spelers bij elkaar te “lenen”. Maar dat gaf gelukkig geen enkel probleem, iedereen is happy om weer een balletje te slaan ……

DE BEEBALLERS-MAJORTEAM

Na helaas een tussentijds vertrek van 4 Beeballers, maar gelukkig ook een aanwas van 4 nieuwe spelers, kon ons Majorteam redelijk volledig zijn eerste wedstrijdjes weer spelen. Met de nieuwe door Marion geschonken BBknuppels slaan ze er lekker op los! Spelplezier staat voorop, officiële standen worden niet bijgehouden, maar er worden leuke wedstrijdjes gespeeld!

HET DAMESTEAM

Met een krappe bezetting van 8 vaste speelsters en 3 “vaste”  invallers, wist het Damesteam 2 van de 3 wedstrijden met winst af te sluiten: 9-0 en 16-1! Heel knap! Helaas, tegen de Herons in de thuiswedstrijd van 6 juli werd het 5-14. Maar waar het vorig seizoen nog wel eens aan ontbrak, nu zijn het spelplezier en de teamspirit weer terug !

HEREN 1

Op verzoek van de Heren is het team een klasse lager gaan spelen: 2e klasse, poule D. Elke keer bijna kansloos verliezen was niet bevorderlijk voor de teamspirit en het plezier in het spelletje. De 1e uitwedstrijd tegen TIW-Survivors werd nu met 14-6 gewonnen. Dat was een lekkere opsteker! Maar wie dacht dat het nu een “walkover“ zou worden in deze klasse, kwam bedrogen uit. De volgende twee wedstrijden werden verloren met 5-13 en 4-8 , maar  de strijd en het plezier in het spelletje zijn gelukkig volop terug!

HEREN 2

Met goedkeuring van de bond zijn inmiddels allebei de wedstrijden tegen United uit de competitie gehaald vanwege afgelopen seizoenen  herhaaldelijk opgetreden spanningen tussen beide teams. Wel hebben de Heren inmiddels in hun favoriete poule voor de zomerstop lekker twee wedstrijden gespeeld, waarin het spelplezier er wel was en er lekker op los werd geslagen !

•    Eind juli zal onze penningmeester de volgende automatische incasso voor de contributie uitvoeren
•    Het bestuur hoopt in september nog een datum te vinden om een mini-mixtoernooi te houden binnen de dan geldende corona-regels