Nieuwsbrief Mei

Robin de Rover 04-06-2021
Nieuwsbrief Mei

Hierbij ontvang je de 'iets vertraagde' nieuwsbrief van mei 2021, maar dat mag de pret niet drukken! Er is namelijk goed nieuws.

CORONA-UPDATE

Door de verdergaande versoepeling start de Beeball-competitie al eerder. Namelijk vanaf zaterdag 12 juni met een thuiswedstrijd van de Spaarnwoude Majors tegen TIW- Survivors om 11.00 uur op ons sportpark. Voor de Senioren mag er gelukkig  weer normaal, ook boven de 27 jr en zonder 1,5 meter afstand te houden, getraind worden vanaf zaterdag 5 juni. Bij de volgende versoepeling kan ook hopelijk de seniorencompetitie weer van start gaan.

Ook sportkantines, douches en kleedkamers mogen weer open. Onze Stichting sportpark heeft inmiddels gezorgd dat vanaf zaterdag 5 juni er toiletten en 4 kleedkamers weer beschikbaar zijn. Ook de kantine kan in principe weer open. Er kan niet meer met contantgeld betaald wordenalleen pinnen is mogelijk.
.

BEEBALLCLINICS

In het kader van de Combisportdag Spaarndam gaven 3 sportverenigingen (Hockey, Turnen en Honk-en Softbalverenigigng Spaarnwoude), voor de jeugd van Spaarndam in de leeftijd van 5 t/m 14 jr, een Beeball clinic op zaterdag 8 mei tussen 9.00- 13.00 uur.

Gelukkig konden Michiel, Jose en Floor de clinic van 45 min afmaken. Er werd namelijk flinke neerslag in de middag verwacht!! Maar het kleine miezerregentje rond 12 uur kon de Beeballpret niet drukken. Het heeft in ieder geval 1 enthousiaste aanmelding en lid van de vereniging opgeleverd!

BEEBALL-TRAINING

Op de Adalbertusschool konden we gelukkig al clinics houden: voor de groepen 3 t/m 5 “binnen” en voor de groepen 6,7 en 8 “buiten” op hun Adalbertus-sportdag op vrijdag 28 april. Vijf kinderen waren zo enthousiast dat ze verder wilden kennismaken en naar de gratis trainingen kwamen. Zo kon het dus gebeuren dat we met 14 kk (!) op deze training stonden! Marion bedankt voor afgelopen donderdag!

CORONA-UPDATE

•    Eind mei zal de 1e incasso uitgevoerd zijn voor de contributie met een “corona-korting” voor de leden van vorig jaar.
•    We willen  kijken of er na de zomervakantie/zomerstop binnen de dan geldende corona-regels toch ruimte is om een evenement als een mini-mixtoernooi te organiseren.