Nieuwsbrief november

Robin de Rover 28-11-2020
Nieuwsbrief november

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van november.

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

Na rijp beraad heeft het bestuur besloten om de geplande ALV van vrijdag 20 november te verschuiven naar volgend jaar maart, of zoveel eerder als dat het weer kan.  We hopen dat we dan weer fysiek bij elkaar kunnen komen en anders doen we het alsnog digitaal. Maar het liefst natuurlijk een ‘fysieke” bijeenkomst, want de door dit Damesteam gewonnen “ wisselbeker” van de Pubquiz 2019 vraagt natuurlijk om een opvolger/ster!

.

DAMESTEAM 2020

Voor een nieuw op te zetten Damesteam hebben zich 9 speelsters aangemeld: 7 Dames van het “oude” team en 2 nieuwe speelsters. We zijn nog op zoek naar nog een paar speelsters erbij! We zijn druk bezig om oud-speelsters te benaderen om te horen of ze weer een leuk balletje willen slaan. Verder zijn we druk op zoek naar een trainer/coach in 1 persoon of in 2 personen apart een trainer en apart een coach, vergoeding is mogelijk. Meld het ons als je belangstellenden weet!

VACATURES VERVULD?

Bijna! Gelukkig kunnen we melden dat we een kandidaat hebben gevonden om onze vertrekkende penningmeester Michael Mimoso op te volgen: Marielle Gortzak. Zij is alleen bekend met de softbal via haar vriend Siebe Kruize, die nog steeds onze PR /Communicatieadviseur is. Maar Marielle heeft als registeraccountant wel verstand van cijfers, dus is ze van harte welkom! Zij zal op de voorjaar ALV als kandidaat penningmeester voorgesteld worden en verkiesbaar zijn. Naar een opvolger voor Joyce Kok, onze wedstrijdsecretaris zijn we nog op zoek. Als je digitaal een beetje handig bent, dan is het regelen en verplaatsen van wedstrijden via Sportlink, het digitale programma voor de wedstrijdadministratie een fluitje van een cent. Het gaat in principe om de wedstrijden van 3 seniorenteams, de Beeball krijgt een eigen wedstrijdsecretaris. Dus informeer eens bij Joyce (06-83797421) hoeveel tijd het kost, zij is ook bereid je in te werken!

WINTER BEEBALL TRAININGEN

Onze trainers Jose, Floor en Melanie gaven afgelopen donderdag alweer de 2e wintertraining in de Kleine Zaal van het Dorpshuis aan 12 (!) kinderen: een leuk circuit met slaan, gooien/vangen en afsluitend een tikspelletje (zie foto). De volgende gratis training voor kinderen in de leeftijd tussen 5 en 12 jr is er weer op donderdag 17 december van 16.30-17.30 uur! Zegt het voort !

CLINIC OP DE 3 BASISSCHOLEN

Met hulp van Jose, Floor en Michiel als trainers willen we weer vanaf januari gaan starten met het geven clinics op de 3 basisscholen Spaarne, Adalbertus en de Franciscusschool in de hoop kinderen enthousiast te krijgen voor het spelletje en de BBtraining weer vol te laten stromen.