Nieuwsbrief november/december

Robin de Rover 15-12-2019
Nieuwsbrief november/december
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief november / december 2019

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van november en december. Een terugblik op de ALV en gezellige pubquiz, informatie over de wintertraining en meer.

ALV

De heel gezellige, goed bezochte ALV met als hoogtepunten in foto’s:
• We namen afscheid van onze voorzitter Sander jager en kozen Jeroen van Bakkum tot nieuw bestuurslid en Jeroen wordt onze nieuwe voorzitter ! Michiel van Balen wordt de opvolger van Menne en is technisch coördinator geworden. Welkom in het bestuur!
• Vanwege hun jarenlange, enthousiaste inzet voor de vereniging en hun maandenlange voorbereidende activiteiten voor het zeer geslaagde Jubileumfeest, worden Melanie en Dé benoemd tot "Vrijwilliger van het Jubileumjaar 2019".

• Het Damesteam, met de Wisseltrofee van de PUBquiz 2019.

SINTERKLAASFEEST IN HET DORPSHUIS

Na de “invaart” van Sinterklaas in ons mooie dorp Spaarndam op zaterdag 23 november organiseerde stichting Dorpsfeest ’s middags vast een “verjaardagsfeestje” voor Sinterklaas in het Dorpshuis. Meer dan 100 kinderen namen een “Pietendiploma" en een kadootje in ontvangst als ze meededen aan een door (sport)verenigingen georganiseer-de (spel)activiteiten: o.a. “Pietengym” door de HLC, “Kadootjes schieten” door Voetbal Spaarnwoude en “Kadootjes gooien”  door Softbal Spaarnwoude: een groot succes!

WINTERTRAINING

De Beeballers zijn al begonnen onder de enthousiaste leiding van Floor en Jose aan hun wintertraining in de zaal: eerst 1 keer per maand, vanaf januari 2x  en dan in maart elke week. In februari is het nog de bedoeling om aan het indoor- Pannenkoekentoernooi bij Olympia Haarlem mee te doen. De DAMES gaan half februari de zaal in en gaan eind maart aan een oefentoernooi deelnemen. De HERENTEAMS slaan de zaaltraining over en gaan in Maart het veld op om te oefenen voordat in April de competitie weer gaat beginnen!

HET BESTUUR WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN !