Nieuwsbrief oktober

Robin de Rover 26-10-2019
Nieuwsbrief oktober
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief oktober 2019

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van oktober en naderen we het einde van de competitie. Graag nodigen wij je uit op vrijdag 22 november om 19.15 uur voor de algemene ledenvergadering en Pub quiz!

HEREN 1

Het 2e competitiedeel had voor heren 1 een behoorlijke uitloop met eigenlijk nog 2 wedstrijden te spelen tegen de 2 andere “koplopers” the Bears en Cromtigers. De ene na de andere ingelaste wedstrijd werd alsnog afgelast vanwege wateroverlast van de velden. Om deze reden lijken the Bears en Cromtigers goed weg te komen met een gedeelde eerst plek (die hadden natuurlijk geen schijn van kans gehad tegen onze heren).

Umpire 2

We zijn blij met Mike Brijns (H1), Freek Bakker en Michiel van Balen (H2), voor het behalen van hun Umpire-2 certificaat! Afgelopen 3 maandagen in oktober namen ze deel aan deze scheidsrechtercursus bij Onze Gezellen. Ze mogen nu Dames/Heren breedtesportwedstrijden scheidsen, uitgezonderd 2e en 1e klasse. Felicitaties en succes met het opdoen van ervaring!

ALV- ALGEMENE LEDENVERGADERING-ALV

Onze ALV staat gepland voor vrijdag 22 november om 19.15 uur in de kantine van ons sportpark. Globale agenda voor het officiële deel:

-    bestuursverkiezing voor voorzitter: kandidaat Jeroen van Bakkum
-    bestuursverkiezing voor technisch coördinator: kandidaat Michiel van Balen
-    beleidsplan 2020-2025
-    vele vrijwilligers worden “bedankt”: onze vaste scheidsrechters, vertrekkende bestuursleden, vertrekkende coach, en vele andere…….

Daarna tijd voor gezelligheid: onder het genot van een hapje, drankje staat er een leuke PUB-Quiz op het programma. Neem vriend, vriendin, partner mee, die mag ook een uurtje later aanschuiven als we het officiële deel al lang achter ons gelaten hebben! Welkom! Officiële uitnodiging, agenda en stukken worden apart nog naar je toegestuurd.