Nieuwsbrief Oktober

Robin de Rover 01-11-2020
Nieuwsbrief Oktober

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van Oktober.

CORONA 3.0

Bij de aankondiging van de corona-maatregelen (2.0) eind september: “kantine dicht en geen publiek” hadden we de mazzel dat er nog maar 2 thuiswedstrijden op het competitieprogramma stonden: een Beeball-Majors- en Heren2 wedstrijd. Voetbal is veel meer de dupe net nu hun competitie gestart is en afgebroken moet worden. Nu de corona-maatregelen (3.0) nog weer zijn aangescherpt: minder personen per samenkomst, vind het bestuur het veiliger om de “evaluatie-momenten” van 20 en 23 oktober voor de Beeball en Seniorenteams digitaal uit te voeren om geen onnodig risico te lopen. Ook de Algemene LedenVergadering (ALV) op datum van vrijdag 20 november, staat op de nominatie om digitaal te organiseren. Jammer dat we elkaar fysiek niet kunnen ontmoeten, maar wel “veiliger” in deze tijd van de 2e Coronagolf!

HEREN 2

In deze F-poule en op zaterdag spelend ,heeft het team een lekker seizoen gehad. Meer gelijkwaardige tegenstanders verhoogden het spelplezier, zeker als er ook regelmatig een overwinning geboekt kon worden!

HEREN 1

De Heren hielden de moed er in , uiteindelijk lukte het om in een van de laatste wedstrijden een overwinning te boeken! Maar voor meer spelplezier heeft het team besloten om volgend seizoen een klasse lager te gaan spelen !

EINDE CORONA-COMPETITIE DAMES

Het team eindigde dit corona-seizoen in de middenmoot: het liep allemaal wat minder vlot als  vorig seizoen, toen ze meededen om de kampioensstrijd. Door een aantal oorzaken (o.a verhuizingen) wordt het de vraag of er voor volgend seizoen een compleet team op het veld te brengen is. Het team is naarstig op zoek naar “aanvullingen”.

ROOKIES

Door de aanmeldingen van een paar nieuwe kinderen, konden we voor het eerst met een Rookie- en een Majorteam vanaf 1 juli de coronacompetitie in. De Rookies hebben een reuze leuk team met enthousiaste kinderen. Hoogtepunt was het Beeball-toernooi eind september in Bussum bij HCAW met 4 gespeelde wedstrijden!

MAJORS

Het Majorteam met een minimale bezetting van 6 spelers, heeft hele leuke wedstrijden gespeeld in deze mini-coronacompetitie.
Drie spelers: Teun, Judah en Hiro, gaan vanwege hun leeftijd volgend seizoen de overstap maken naar Onze Gezellen. Naar de Honkbal Pupillen. Wij zijn blij dat ze willen blijven softballen en wensen ze alle plezier en succes toe bij onze buren!

•    Onze jaarlijkse ALV staat gepland voor vrijdag 20 november om 20.00 uur. Hoe we deze ALV “ digitaal” vorm gaan geven horen jullie nog .
•    Dan graag jullie aandacht voor de volgende vacatures: we zoeken een opvolger voor Michael onze penningmeester. Kijk in je omgeving of je iemand kunt vinden, die affectie met cijfers heeft.
•    Dan ontstaat er nog een vacature: Joyce , onze uitmuntende wedstrijdsecretaris gaat stoppen. Als je digitaal een beetje handig bent, meld je aan! Alleen voor je eigen team of voor alle seniorenteams ! Het hoeft geen bestuursfunctie te zijn.
•    Voor een aantal leden, spelers volgt er eind oktober nog een laatste, 3e incasso-ronde !