Nieuwsbrief oktober

Robin de Rover 28-10-2021
Nieuwsbrief oktober

Hierbij ontvang je de nieuwsbrief van november 2021.

COMPETITIESLOT

Voor alle teams zit dit  veel te korte  coronaseizoen “21" er weer op: de beide HERENTEAMS hadden nog een heerlijke laatste thuiswedstrijd op eigen veld!

Het DAMESTEAM sloot hun laatste wedstrijd af met een lekkere overwinning in een uitwedstrijd tegen de Herons: uitslag 1-7!

Ons BEEBALLTEAM had een SUPER-afsluiting door tegen de Kinheim-Majors in Kinheims officiële Honkbalstadion te mogen spelen: jong geleerd, oud gedaan….De pannenkoeken na afloop smaakten heerlijk !!!

SEIZOENSAFSLUITING

Door de herfstvakantie was de opkomst helaas wat laag, maar verder was het een heel gezellige ontmoeting op zaterdagmiddag 23 oktober van vrijwilligers, spelers, bestuursleden en hun partners. Na de evaluaties van de seniorenteams, schoven we met ons bordje langs een heerlijk koud en warm buffet van de Zoete Inval! Bedankt voor de gezelligheid!

ALGEMENE LEDEVERGADERING

Gelukkig mogen we weer fysiek bij elkaar komen! Was onze vorige, uitgestelde ALV nog “online” in maart, nu wil het bestuur op vrijdag 19 november om 19.30 uur onze algemene ledenvergadering weer fysiek in de kantine houden met aansluitend weer een Pubquiz! Dus “SAVE THE DATE“ !

•    Voor een aantal leden zal onze penningmeester eind oktober nog een laatste “3e“ incasso uitvoeren.
•    Hartje Spaarndam is weer in een volgende, beslissende fase beland, nu de gemeente Haarlemmermeer toegezegd heeft “niet langer tegen te werken”. Nu wordt berekend of alle plannen voor een nieuw clubgebouw binnen een sluitende begroting passen en de hele reconstructie van de verschillende sportparken( voetbal, softbal, tennis en hockey) niet het toegezegde budget van SLS (Schipholfonds) overstijgen. Wordt vervolgd!