Nieuwsbrief september

Robin de Rover 29-09-2019
Nieuwsbrief september
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief september

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van september. De slotcompetitie nadert en bijgaand de laatste ontwikkelingen.

HEREN 1

Het Herenteam speelt in het 2e competitiedeel ( onderste 5 teams van het 1e competitiedeel) verrassend leuk softbal met nu al 4 gewonnen wedstrijden !
Vrijdag 27 september stond de wedstrijd tegen de nr 2 op de ranglijst, helaas is deze verregend. Daarna nog een “thuiswedstrijd “ tegen de nr.1 the Bears. Op vrijdag 4 oktober om 21.00 uur dan de (laatste) uitwedstrijd Cromtigers-Spaarnwoude . Blijf ze volgen in hun kansen om nog kampioen te worden !

HEREN 2

Het Heren 2 team speelt vrijdag 27 september om 18.30 uur nog een uit-wedstrijd tegen Amsterdam North Stars. Het team  speelt leuk softbal, maar heeft het moeilijk, het krachtsverschil tussen de teams in deze klasse is te groot. Voor volgend seizoen gaan we op zoek naar een competitievorm, waar het team wat meer spelplezier aan kan beleven !

DAMES 1

Het Damesteam heeft zijn laatste wedstrijd al gespeeld en is knap op een 2e plaats geëindigd in hun poule! Het Damesteam wist in een onderling duel de directe titelconcurrent Flying Petrels met 12-7 nog te verslaan, maar had het verder niet meer in eigen hand. Als debutant in deze klasse eindigen op de 2e plaats is een zeer knappe prestatie. Felicitaties aan team en coaches !! Met veel dank dit seizoen ook aan de vaste scheidsrechter van het Dames-team: Jos Welboren.

BEEBAL

Het Beeballteam speelt op  zondag  6 oktober nog een laatste uitwedstrijd
tegen Olympia Haarlem. Het team heeft een superleuk seizoen met als hoogtepunten natuurlijk het eigen Landelijke Beeballdagtoernooi en de M&G met het Oranjeteam op zondag 14 juni in Rotterdam. Dank aan de en-thousiaste trainers en coaches voor de prima begeleiding.!

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

•     Michiel van Balen ( H2 speler) is gelukkig bereid gevonden om Menne op te volgen als technisch coördinator. Op de ALV zal hij als kandidaat-bestuurslid voorgedragen worden.
•    de penningmeester Michael laat weten : de laatste (3e) incasso op vrijdag 27 september zal plaatsvinden.
•    Noteer vast in je agenda : de ALV (algemene ledenvergadering) met aansluitend slotfeestje zal zijn op vrijdag 15 november