Nieuwsbrief September

Robin de Rover 29-09-2020
Nieuwsbrief September

Bijgaand ontvang je de nieuwsbrief van september. Halverwege het seizoen een korte terugblik op het 'rare' corona-seizoen en nieuws vanuit het bestuur.

HEREN 2

Het Heren2 team is op verzoek van de clubs door de competitieleider van de bond dit seizoen ingedeeld in een poule met meer gelijkwaardige tegenstanders. Het spelplezier is daarmee ook teruggekeerd en tot 2x toe wisten ze ook een overwinning te behalen! Afgelopen donderdag 24 september volgde in de uitwedstrijd een gelijkspel tegen Bloemendaal : 10-10!

HEREN 1

Het Heren1 team houdt de moed erin! Met veel (te) sterke tegenstanders in de poule, wist het team tegen the Flags een eerste overwinning te behalen: 15-14! Afgelopen donderdag volgde een bijna-overwinning in de uitwedstrijd tegen Schoten, uitslag 12-11! Tot de laatste inning stonden de heren 5 punten voor maar helaas kwam Schoten op het allerlaatste toch nog sterk terug.

DAMES TEAM

Het Damesteam is minder slagvaardig dan het vorige seizoen, maar overwinning en verlies wisselen zich af. Afgelopen woensdag in de “thuiswedstrijd “ tegen RCH op het RCH-terrein werd het een nipt verlies: 7-8!

Een uit-overwinning afgelopen dinsdag tegen Quick A’dam: 9-11!

ROOKIES

Bij de Rookies (lft 5-8 jr) zijn er een paar kinderen bijgekomen en ze zijn inmiddels met hun zessen: Fenne, Bella, Luna, Loua, Julia en Ziggy. Enthousiaste coach Floor met wisselende assistentie, begeleidt hen bij hun wedstrijdjes op de zondagochtend: spelplezier is de basis voor hun spel! Afgelopen zondag hadden ze een heel gezellig BB-toernooi in Bussum!

MAJORS

Het team Majors (lft 8 t/m 12 jr)  is na de zomerstop  lichtelijk in samenstelling veranderd: Samantha is helaas gestopt, Noor is er gelukkig bijgekomen. De vaste kernspelers zijn: Teun, Jara, Hiro, Judah en Kai.

Coaches Melanie en Michiel begeleiden hen bij de wedstrijden op zaterdagochtend. Afgelopen zondag hadden ze een heel gezellige BB-toernooi in Bussum!

•    Penningmeester gezocht! Michael Mimoso, inmiddels vader geworden van een 3e kind, voor hen onze felicitaties, wil aan het eind van het seizoen graag de “kas” overdragen aan een opvolger!
•    Nog even de melding: de volgende contributie- incasso zal eind september plaats vinden.
•    Corona-perikelen: Zoals iedereen vast al heeft gehoord en begrepen: Vanwege de toenemende coronabesmettingen heeft de stichting het sportpark gesloten voor het publiek. Wedstrijden mogen wel gespeeld worden. Ook de kantine is voor de komende 3 weken gesloten! Gelukkig is voor de softbal het seizoen bijna gespeeld, dus is de pijn beperkt. Voor de voetbal is het dramatischer, maar er kan in ieder geval nog wel gespeeld worden!