Nieuwsbrief softbal april

Robin de Rover 26-04-2019
Nieuwsbrief softbal april
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief april 2019

We zijn allemaal weer van start gegaan met het nieuwe honk- en softbalseizoen! Hierbij sturen wij je de nieuwsbrief van april! Een sportvereniging draait niet zonder vrijwilligers en dan ook in deze editie graag je aandacht voor de openstaande posities. Je hulp is echt hard nodig!

JUBILEUMFEEST

Hierboven nogmaals het prachtige programma dat de jubileumcommissie in elkaar heeft gezet!

Er komt een grote Feesttent naast de kantine te staan, waar de vrijdag- en zaterdagavondactiviteiten plaats vinden.

Zaterdag overdag zijn er voor Voetbal en Softbal TOP-evenementen te bezoeken. Leuk voor de Softbal is de gratis “ Slowpitch”clinic in de ochtend om 11.00 uur, gevolgd ’s middags om 14.00 uur door een Top treffen tussen het Dutch National Slowpitchteam en het Belgie Nationale team(zonder tickets te bezoeken!).

Kaartjes (inclusief 2 consumpties) voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn te bestellen op  www.svspaarnwoude.nl

LANDELIJKE BEEBALLDAG OP SPAARNWOUDE SPORTPARK:ZONDAG 2 JUNI

Nog een JUBILEUMACTIVITEIT! Samen met vier andere verenigingen in het land, organiseert Spaarnwoude dit jaar de Landelijke Beeballdag voor de regio Noord-Holland op zondag 2 juni. Achttien teams, Rookies en Majors, van Nieuw-Vennep tot Heerhugowaard hebben zich al aangemeld. Dat belooft een prachtig evenement te worden!

Vrijwilligers gevraagd om die dag tot een succes te maken ! Opgeven bij Piet of Mitchell

VRIJWILLIGERS GEZOCHT (Heroproep)

Een sportclub kan niet voortbestaan zonder vrijwilligers. Dit seizoen hebben een paar van onze trouwe vrijwilligers besloten het stokje over te dragen. Daar hebben we jou voor nodig! We zijn op zoek naar:

·    Barvrijwilligers, met name voor dinsdagavond (wedstrijdavond van de Dames) en vrijdagavond (idem voor Heren 1/2). Geef je op bij je contactpersoon!!
·    Scheidsrechters, Theo, Wilfred & Nathalie zijn gestopt.
·    Evenementenvrijwilligers, met name voor zondag 2 juni : Beeballtoernooi

Nog niet alle skills onder de knie? Geen probleem! Uiteraard zorgen we ervoor dat je wordt ingewerkt/opgeleid door één van onze andere vrijwilligers. Interesse of vragen? Mail het bestuur op softbal@svspaarnwoude.nl.

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

•    Scheidsrechterstekort: door het wegvallen van 3 “top”-scheidsrechters (Theo,Wilfred en Nathalie) lopen we tegen een ernstig gebrek van scheidsrechters aan voor de Vrijdagavond wedstrijden van Heren1 en Heren 2. Wie helpt ons uit de brand of weet een oplossing ?
•    Kantinedienst “nieuwe stijl” is in werking gegaan, we zoeken nog naar de juiste vorm voor instructie en inwerken, wordt vervolgd!