Nieuwsbrief softbal maart

Robin de Rover 31-03-2019
Nieuwsbrief softbal maart
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief maart 2019

We gaan weer beginnen ! In april start het honk- en softbalseizoen weer.  De eerste oefenwedstrijden zijn ondertussen gespeeld en de trainingen zijn gestart. We hopen het publiek te verwelkomen bij onze wedstrijden. Noteer de data alvast in je agenda:

Competitie 2019

donderdag 4 april      19:30       Badhoevedorp HS2  - Spnw HS2
vrijdag 5 april 2019    20:00    Kinheim DS1            - Spnw DS1
zondag 7 april 2019    10:00    Hfd. Pioniers-           - Spnw BM1
vrijdag 12 april 2019    18:30    Odiz Frogs HS2        - Spnw HS1
vrijdag 12 april 2019    19:00    Spaarnwoude HS2 - Thamen HS2
zondag 14 april 2019    14:00    RCH-Pinguins DS1 - Spaarnwoude DS1

SLOWPITCH

Ondanks de winterstop is niet stil gezeten om nieuwe initiatieven te starten: Slowpitch! Dit is een snel groeiende tak van het softbal, te spelen door jong en oud, ook gemixed, waarbij de bal minder hard met een boogbal wordt opgegooid en je meer kans hebt de bal lekker te raken. Samen met clubs Onze Gezellen, DSS, Sparks en Rooswijk hebben we ideeën uitgewisseld om Slowpitch in onze regio mogelijk te maken.

We willen gezamenlijk trainen met de leden van alle clubs, zodat er altijd genoeg mensen zijn om de training door te laten gaan. Eerste training is a.s maandag 1 april om 19.30 uur bij OG. Tegelijkertijd heb je de vrijheid om zelf te kiezen op welke avonden je aansluit. En zo niet, dan maakt dat helemaal niets uit. Alles draait hierbij om plezier in het spel.

Naast deze trainingen willen we uiteraard een kleine competitie opzetten tussen de teams onderling. Is jouw team niet compleet, dan wordt het aangevuld door spelers van de andere clubs.
Heb jij ook weer zin om te softballen, op een leuke en vrijblijvende manier?  Stuur dan een berichtje naar softbal@svspaarnwoude.nl en we houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT !!

Een sportclub kan niet voortbestaan zonder vrijwilligers. Dit seizoen hebben een paar van onze trouwe vrijwilligers besloten het stokje over te dragen. Daar hebben we jou voor nodig! We zijn op zoek naar:

·    Barvrijwilligers, met name voor dinsdagavond (wedstrijdavond van de Dames) en vrijdagavond (idem voor Heren 1/2)
·    Scheidsrechters, Theo en Wilfred zijn gestopt.
·    Evenementenvrijwilligers, met name voor zondag 2 juni : Beeballtoernooi

Nog niet alle skills onder de knie? Geen probleem! Uiteraard zorgen we ervoor dat je wordt ingewerkt/opgeleid door één van onze andere vrijwilligers. Interesse of vragen? Mail het bestuur op softbal@svspaarnwoude.nl.

JUBILEUMPROGRAMMA

De Jubileumcommissie heeft werkelijk een prachtig programma in elkaar gezet! Zie onder. Dus Koop je Tickets en Kom Kijken ! ….. Je mag je ook opgeven voor de Softbalclinic van zaterdag 18 mei om 11.00 uur. Opgave bij Melanie: _mel@live.nl.

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

-   De penningmeester laat weten dat de 1e automatische incasso van de contributie eind april na de 23e plaats zal vinden.