Nieuwsbrief softbal mei/juni

Robin de Rover 05-06-2019
Nieuwsbrief softbal mei/juni
SV Spaarnwoude Softbal nieuwsbrief mei/juni

Hierbij sturen wij de nieuwsbrief van mei & juni. Wij hopen dat jullie hebben genoten van het  jubileumweekend en tropische Beeball toernooi. Lees snel verder.

LANDELIJKE BEEBALLDAG @ SPAARNWOUDE

Op deze uitzonderlijke warme zondag 2 juni hebben 170 Beeballers uit onze regio, van de Herons uit Heerhugowaard tot the Flags uit Lisse, een hele leuke sportieve dag beleefd op ons sportpark. Een heel geslaagde dag met een leuke warming-up, sportieve wedstrijden, leuke activiteiten voor tussen de wedstrijdjes door, met een mooie afsluiting met voor ieder team/deelnemer een aandenken: een beker, een vaantje en een Beeballsleutelhanger!

JUBILEUMWEEKEND

Het Jubileumweekend van 18 & 19 mei kleurde voor de honk-softbalafdeling ORANJE door de komst van het Dutch National Slowpitchteam naar ons sportpark op zaterdag 19 mei. Het DNT team speelde ’s middags 2 wedstrijden tegen het Nationale Belgisch Slowpitchteam en beide Slowpitchteams werden na afloop getrakteerd op een heerlijke buffetmaaltijd van de Zoete Inval. ’s Morgens waren 36(!) deelnemers al “getrakteerd” op een geweldige slowpitch-clinic van twee en een half uur door het DNTteam. Het grote aantal enthousiaste deelnemers vraagt misschien wel om een gepast Slowpitch vervolg, wie weet ! Alles bij elkaar in ieder geval een heel geslaagd “ Oranje” bezoek !

Heb jij na deze slowpitch-clinic de smaak te pakken en lijkt het je leuk te slowpitchen? Samen met clubs in de regio wordt er iedere maandagavond gezamenlijk getraind. Mail naar Joyce Kok (spaarnwoudesoftbal@gmail.com) om je op te geven.

MEDEDELINGEN VANUIT HET BESTUUR

•    Spaarneschool-sportdag op woensdag 12 juni : Floor en Jose zullen nog 2 clinics aanbieden  aan de groepen 5 t/m 7
•    Let op : De penningmeester laat weten dat volgende automatische incasso-ronde van de contributie op vrijdag 28 juni zal plaatsvinden

"Uit den oude doosch"