SPAARNWOUDE KLEDINGLIJN

 
Kledinglijn vernieuwt
Binnen SV Spaarnwoude is Hummel al enige jaren onze kledingmerk.
Helaas is aangekondigd dat de huidige Brasil kleding lijn uit de collectie zal verdwijnen, waardoor we genoodzaakt zijn over te stappen op een nieuwe lijn. Er is gekozen voor een frisse kobalt blauwe jas en zwarte broek voor zien van de wel bekende witte strepen. Ons SV Spaarnwoude logo in het wit gedrukt op de hart zijde van de jas staat hier zeer mooi op.
 
De Trainingskleding
Het trainingspak, merk Hummel, type Team Poly Suit, kobalt blauw met zwarte broek, verkrijgbaar in de maten 104-116-128-140-152-164-S-M-L-XL-XXL-XXXL. Een trainingspak, welke indien gewenst uitstekend te bedrukken is.
 
Per stuk
De pakken zijn per stuk te bestellen bij Piet Huijg Sport in Haarlem, voor de geldende catalogus prijzen (evt min 10% korting voor SV Spaarnwoude leden) Prijzen inclusief 10% korting en voorzien van logo SV Spaarnwoude : Junior (t/m 164) € 43,25 Senior € 48,75.
 


De Leiderskleding
Voor de iets koudere wintermaanden en voor leiders die net even iets chiquer gekleed willen, het pak van Hummel, type Team Micro Suit, 103101-5280 Kobalt blauw. De stof van deze pakken wordt ook veel gebruikt als tennispakken. Zit minder strak en beter geschikt voor langs de lijn.
De pakken zijn per stuk te bestellen bij Piet Huijg Sport in Haarlem, voor de geldende catalogus prijzen (evt min 10% korting voor Spaarnwoude leden)(logo kost 5,-).
Prijzen
 
Trainingspak: Micro Suit 103101-5280 inklusief 10% korting en logo junior € 54,00 , Senior € 58,50 (Incl BTW)
Leider jas: Corporate All Season jack 155106-5000 Junior en Senior € 49,99 (Incl BTW)
 
 
              Pro Bag Super
 
 
 
 
De Sporttas
 
Deze sterke tas van Hummel, type Pro Bag Super in de kleur Navy-Black, is met name geschikt voor senioren is zeer sterk en extra ruim. Voorzien van een ruim en apart schoenenvak.
 
De tassen zijn per stuk te bestellen bij Piet Huijg Sport in Haarlem, voor de geldende catalogus prijzen (evt min 10% korting voor Spaarnwoude leden) Prijs: € 29.95
 
 
BELANGRIJK VOOR SPONSORS:
 
  • Combinaties/wijzigingen van bovenstaande kleding in aantalen zijn altijd mogelijk. Prijzen op aanvraag (zie ook website / sponsoring)
  • Drukwerk op basis van minimaal 15 stuks drukwerk per keer. (Prijs op basis 1 kleur)
  • Ontwerp logo’s aan te leveren door sponsor. Ontwerp logo door Huijg a € 50,=
  • Sponsorkleding wordt aangekocht voor 3 jaar, zonder verder bijkomende kosten of verplichtingen
  • Kleding-eigendom gaat over naar de Spaarnwoude. In overleg zal na het 1e jaar de kleding worden voorzien voor een team naar keuze van de sponsor
  • Het is NIET toegestaan om zonder overleg met Spaarnwoude teams te sponsoren, te voorzien van kleding danwel wijzigingen aan te brengen in reeds geleverde kleding
  • Alle prijzen INCL BTW
  • Verdere informatie via Edwin Ruijgrok(edwin.ruijgrok@trima.org) en/of Marc Kroon (Marc.Kroon@KPN.com