SPONSOR MOGELIJKHEDEN

 
Sponsoren van SV Spaarnwoude geeft u de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam te verbinden aan onze dorpsclub met zeer enthousiaste leden. Door uw sponsoring zullen zij alleen nog maar enthousiaster worden. Wellicht dat de zo mooi genoemde spinn off (terugverdienen) in sommige gevallen dan wel niet hoog is, maar de waardering die u zult krijgen van spelers, vrijwilligers en bestuur is minimaal net zoveel waard.
 
Binnen SV Spaarnwoude bieden wij bedrijven diverse mogelijkheden om te sponsoren. Sponsoring betekent dat u bijdraagt tot het genot van spelers en begeleiding en mede dankzij u kunnen wij de contributie voor onze leden op een aanvaardbaar niveau houden. Tevens geeft u, door uw sponsoring het bestuur van Spaarnwoude de kans om hun normale inkomsten vrijer te besteden.
 
Grofweg kunnen we de sponsoring verdelen in de volgende mogelijkheden:
 
1- Sponsoring per Voetbalteam
 
2- Sponsoring voor de afdeling Voetbal
 
3- Sponsoring voor de Club SV Spaarnwoude
 
 
 
1)   SPONSORING PER VOETBALTEAM
 
Deze vorm van sponsoring bestaat voornamelijk uit het bekostigen van teamkleding zoals beschreven in het document “DE SPAARNWOUDE KLEDINGLIJN”.
Spaarnwoude heeft gekozen voor een eenduidige uitvoering van alle kleding om op deze manier de uitstraling te verbeteren en de kwaliteit van de kleding te waarborgen. Het merendeel van de producten is van het merk Hummel.
In samenspraak met Spaarnwoude bepaald de sponsor welk team hij wil sponsoren met welke producten. In overleg kan er afgeweken worden van de standaard producten.
 
Het is niet toegestaan om al dan niet van sponsoring voorziene kleding, zonder toestemming van het bestuur te voorzien voor een compleet elftal. Het is ook niet toegestaan om zonder overleg onbedrukte, reeds geleverde kleding, te voorzien van sponsoring.
 
De sponsor betaald de door Spaarnwoude bestelde kleding en levert indien gewenst een sjabloon aan van zijn bedrijfslogo. Spaarnwoude draagt zorg voor een juiste bestelling van de spullen en het drukken van de kleding.
 
 
 
 
Het eigendomsrecht van de kleding gaat over naar Spaarnwoude echter de sponsor heeft het recht om binnen de eerste 3 jaar duidelijk te maken welk team hij bij voorkeur wil sponsoren.
Spaarnwoude zal in nagenoeg alle gevallen aan dit verzoek voldoen.
Een Teamsponsorings overeenkomst is daarmee voor 3 jaar geldig. Na deze 3 jaar beslist Spaarnwoude wat er met de kleding gebeurt. Indien gewenst kan e.e.a retour naar de sponsor.
 
In het geval dat een sponsor op een andere ludieke wijze een team wil sponsoren is dit uiteraard altijd zeer welkom en mogelijk.
Ieder jeugdteam krijgt een bepaald eindejaars budget (beperkt) en sponsors staat het vrij om voor bepaalde teams of voor meerdere teams hier een bedrag aan toe te voegen. Een melding van dit feit aan Spaarnwoude is voldoende.
 
Andere sponsoring in welke vorm dan ook zijn altijd welkom. Spaarnwoude laat het aan het gezond verstand van sponsors en leiders of een dergelijke geste al dan niet toelaatbaar is. Bij twijfel verzoeken wij sponsor en/of leider om contact op te nemen met Spaarnwoude.
 
 
2) SPONSORING VOOR DE AFDELING VOETBAL
 
Sponsoren van de afdeling voetbal van SV Spaarnwoude betekent niets meer en niets minder dan dat de bijdrage van de sponsor ALLEEN ten bate komen van de afdeling Voetbal.
 
In het geval dat u aangeeft dat sponsoring, met name zoals beschreven onder “Sponsoring voor de club SV Spaarnwoude”, voor de club is betekent dit als volgt:
De opbrengst van uw bijdrage wordt naar ratio verdeeld (aantal leden van de afdeling voetbal t.o.v afd softbal)
 
Indien een sponsor zwaarwegende argumenten heeft om van bovengenoemde regel af te wijken, kan Spaarnwoude beslissen om de opbrengst van e.e.a alleen voor de voetbal te gebruiken.
Advertenties in het clubblad kunnen in geen enkel geval alleen ten goede komen aan een specifieke vereniging.
 
 
3) SPONSORING VOOR DE CLUB SV SPAARNWOUDE
 
 
Sponsoren van de club SV Spaarnwoude betekent een bijdrage leveren aan de gehele vereniging SV Spaarnwoude. Uw sponsoring komt voor het grootste gedeelte ten goede aan de afdeling Voetbal en een kleiner gedeelte voor de afdeling softbal. Alle sponsorbijdrages worden normaal gesproken verzameld en na overleg tussen de besturen worden de gelden ingezet voor de aanschaf en het bekostigen van diverse zaken. Veel van de bijdragen worden ingezet voor de Jeugd. In bepaalde gevallen is het toegestaan dat een sponsor zijn bijdrage expliciet voor een bepaalde afdeling/vereniging wil inzetten. Na overleg met de betrokkenen is dit evt mogelijk.
Sponsoren voor de gehele club betekent in veel gevallen het aanbrengen van visuele reclame in welke vorm dan ook. Binnen de grenzen van het toelaatbare en de gemeentelijke bepalingen staat Spaarnwoude open voor alle mogelijke vormen van sponsoring. Tot op heden zijn de mogelijkheden als volgt:
 
DE HUIDIGE MOGELIJKHEDEN / NIEUWE IDEEEN ALTIJD WELKOM
 
RECLAMEBORDEN LANGS DE VELDEN MET EVT ZICHT VANAF DE SNELWEG A9
 
U kunt S.V. Spaarnwoude ook met het plaatsen van een reclamebord op het sportcomplex sponsoren. De afmeting van een bord is 2.80 meter bij 0.80 meter. De borden worden gemaakt van trespa hardkern kunststof van bij voorkeur 8mm dikte.
 
Prijzen:
De eenmalige aanmaakkosten bedragen ongeveer € 250,00 per bord, afhankelijk van de uitvoering. Voor de productiekosten rekent spaarnwoude de werkelijke maakkosten.
De huurprijs/sponsoring op jaarbasis bedraagt € 150,00 per bord met een minimale contractperiode van 3 jaar. ( Het plaatsen van 1 stuks reclamebord kost dus totaal € 700). Na drie jaar wordt het contract, zonder tegenbericht, jaarlijks verlengd tegen een bedrag van
€ 150,00 per jaar/per bord
Het zelf fabriceren van reclameborden is mogelijk, mits er word voldaan aan de kwaliteitseisen en de vastgestelde maten.
 
 
 
Aangezien het Sportpark van SV Spaarnwoude direct aan de snelweg A9 ligt, zijn er diverse locaties voor de borden welke ook goed vanaf de snelweg zichtbaar zijn. In beperkte mate zijn er zelfs locaties waarbij op meerdere borden, een enkele bedrijfsnaam staat, welke zeer goed leesbaar zijn vanaf de snelweg.
De kosten van sponsoring/plaatsing zijn niet afhankelijk van de locatie.
 
 
 
 
RECLAME OP DE MONITOR IN DE KANTINE VAN SV SPAARNWOUDE
 
Centraal in de kantine hangt een 32”monitor welke gebruikt wordt voor het informeren van leden over rust- en eindstanden van het 1e Elftal. Daarnaast is het mogelijk om uw reclame uiting op deze monitor te laten zien. De monitor staat elke avond en elk weekend aan.
 
 
Een sponsor dient zelf een Logo of presentatie aan te leveren. De kosten van deze reclame zijn afhankelijk van de grote van de afbeelding, de frequentie van de afbeelding en de tijd dat de afbeelding zichtbaar is.
Het is mogelijk om geheel “dedicated” Reclame te voeren op een LCD Scherm, anders dan het bestaande scherm. Voor de kosten van deze vorm van reclame verwijzen we u door naar de contactpersonen binnen de vereniging.
De advertentietarieven voor de monitor per jaar zijn:
 
¼ positie op het scherm = € 110,00 per jaar
 
 
 
 
 
 
 
 
RECLAME LANGS DE VELDEN D.M.V VLAGGENMASTEN MET BANIERVLAGGEN
 
 
U kunt S.V. Spaarnwoude ook sponsoren door middel van het plaatsen van een of meerdere vlaggenmast met vlaggen op het sportcomplex. De locatie van de masten zal in overleg worden bepaald. Een vlaggenmast is normaal gesproken 6 meter hoog, met verticale baniervlaggen van 3 x 1 mtr. Voor Spaarnwoude is het belangrijk om minimaal 3 masten met vlaggen in 1 keer te bestellen. De sponsoren betalen de werkelijke productiekosten van masten en vlaggen tegen de dan geldende tarieven. De vlaggen dienen om de kwaliteit te waarborgen minimaal 3 keer per jaar te worden verwisseld. Een vlaggenmast sponsoring geldt voor een periode van 3 jaar. De sponsoring aan SV Spaarnwoude bedraagt € 150,00 per jaar per vlaggenmast
Op Basis van de afname van 3 vlaggenmasten met voldoende vlaggen voor een periode van 3 jaar (27 vlaggen), bedragen de totale kosten over 3 jaar ongeveer: € 4.000,== DUS € 1.333,== per jaar. Hoe meer masten en hoe meer vlaggen des te interessanter per stuk, i.v.m staffelkortingen.
Het is ook mogelijk om reeds bestaande baniervlaggen te gebruiken, mits deze op de vlaggenmasten passen. De sponsor betaald dan alleen de maak- en installatiekosten van de vlaggenmast en de bijdrage van € 150,00 per jaar per vlaggenmast
 
Verdere informatie via Edwin Ruijgrok( edwin.ruijgrok@trima.org ).
 
 
 
 
DE SPAARNWOUDE KLEDINGLIJN
 
Het team tenue
Het wedstrijdshirt, merk Hummel, type London PAARS/WIT, verkrijgbaar in de maten 116/128-140/152-164/S-M/L-XL-XXL. Voorzien op de linkerborst van het Spaarnwoude embleem en achterop van eventueel een rugnummer. Korte geheel witte broek en paarse kousen met ingeborduurd Spaarnwoude embleem. Shirt kan voorzien worden van Sponsorlogo.
                                    London Shirt l.m.
Een Team Tenue “ELFTAL” bestaat uit 16 shirts met spaarnwoude-logo en rugnummer, 16 witte broeken, 16 paar kousen met Spaarnwoude logo en 1 keeperstenue. De hele set aangeleverd in een trolleytas. Kosten voor volledig tenue ZONDER sponsorlogo:
                                             € 750,== (Incl BTW)
 
Een Team Tenue “ELFTAL SPONSOR” bestaat uit 16 shirts met spaarnwoude-logo, SPONSORLOGO en rugnummer, 16 witte broeken, 16 paar kousen met Spaarnwoude logo en 1 keeperstenue. De hele set aangeleverd in een trolleytas. Kosten voor volledig tenue MET sponsorlogo en kosten voor maken sjabloon:
                                             € 950,== (incl BTW)
 
Een Team Tenue “ZEVENTAL” bestaat uit 10 shirts, shirts met spaarnwoude-logo, zonder rugnummer, 10 witte broeken, 10 paar kousen met Spaarnwoude logo en 1 keeperstenue. De hele set aangeleverd in een tas. Kosten voor volledig tenue ZONDER sponsorlogo:
€ 475,== (incl BTW)
 
Een Team Tenue “ZEVENTAL SPONSOR” bestaat uit 10 shirts, shirts met spaarnwoude-logo, SPONSORLOGO zonder rugnummer, 10 witte broeken, 10 paar kousen met Spaarnwoude logo en 1 keeperstenue. De hele set aangeleverd in een tas. Kosten voor volledig tenue MET sponsorlogo en kosten voor maken sjabloon:
€ 625,== (incl BTW)
 

 

De Trainingskleding
 
Het trainingspak, merk Hummel, type Team Poly Suit, kobalt blauw met zwarte broek, verkrijgbaar in de maten 104-116-128-140-152-164-S-M-L-XL-XXL-XXXL. Een trainingspak, welke indien gewenst uitstekend te bedrukken is.
 
Per stuk
De pakken zijn per stuk te bestellen bij Piet Huijg Sport in Haarlem, voor de geldende catalogus prijzen (evt min 10% korting voor SV Spaarnwoude leden) Prijzen inclusief 10% korting en voorzien van logo SV Spaarnwoude : Junior (t/m 164) € 43,25 Senior € 48,75.
 
Een Team Training “ELFTAL” bestaat uit 16 pakken seniormaten met spaarnwoude-logo, broek en jack genummerd, ZONDER sponsorlogo:
                                             € 1.000,==  (Incl BTW)
 
Een Een Team Training “ELFTAL SPONSOR” bestaat uit 16 pakken seniormaten met spaarnwoude-logo, broek en jack genummerd, MET sponsorlogo Kosten voor de sets incl maken sjabloon :
                                             € 1.175,==  (Incl BTW)
 
Een Team Tenue “ZEVENTAL” bestaat uit 10 pakken juniormaten met spaarnwoude-logo, broek en jack genummerd.  ZONDER sponsorlogo
€ 550,==  (Incl BTW)
 
Een Team Tenue “ZEVENTAL SPONSOR” bestaat uit 10 pakken Juniormaat en 2 leiderspakken, type TASLAN Seniormaar (Leider/trainer), met Spaarnwoude logo en MET SPONSORLOGO . Kosten voor sets incl. maken sjabloon :
€ 700,==  (Incl BTW)
 
De Leiderskleding  (Incl in “Zeventalsponsorpakket”)
 
                 
Voor de iets koudere wintermaanden en voor leiders die net even iets chiquer gekleed willen, het pak van Hummel, type Team Micro Suit, 103101-5280 Kobalt blauw. De stof van deze pakken wordt ook veel gebruikt als tennispakken. Zit minder strak en beter geschikt voor langs de lijn.
 
De pakken zijn per stuk te bestellen bij Piet Huijg Sport in Haarlem, voor de geldende catalogus prijzen (evt min 10% korting voor Spaarnwoude leden)
Prijzen ZONDER LOGO Junior € 59,99  Senior € 64,99 (Incl BTW)
 
Indien het via Spaarnwoude besteld wordt en voor Spaarnwoude in combinatie met andere bestellingen voor drukwerk, kunnen de pakken voorzien worden van Spaarnwoude logo en initialen. Levertijd is dan afhankelijk van het moment waarop Spaarnwoude een order heeft uitstaan bij Huijg Sport.
Prijzen: MET LOGO en Initialen: Junior € 54,= en Senior € 59,== (Incl BTW)
 
             
 
 
Leider jas: Corporate All Season jack 155106-5000 Junior en Senior € 49,99 (Incl BTW)
 
 
De Sporttas
 
Pro Bag Super
Deze sterke tas van Hummel, type Pro Bag Super in de kleur Navy-Black, is met name geschikt voor senioren is zeer sterk en extra ruim. Voorzien van een ruim en apart schoenenvak.
 
De tassen zijn per stuk te bestellen bij Piet Huijg Sport in Haarlem, voor de geldende catalogus prijzen (evt min 10% korting voor Spaarnwoude leden)
Prijs: € 29.95
 
Een set Sportassen via Spaarnwoude besteld, “Teamtas Senior”, bestaat uit 16 tassen voorzien van de tekst, SV SPAARNWOUDE, ZONDER Sponsorlogo.
Prijs: € 475,=
 
  • Tassen voor de Jeugd in diverse uitvoeringen, om te zorgen voor onderscheiding tussen teams. Kleur en merkvoorkeur blijft echter altijd Hummel Navy-Black. Uitvoering en prijs in overleg. Ter indicatie Set jeugtassen 7 tal(10st) = € 250,== / 11tal(16st) = € 325,=
 
BELANGRIJK VOOR SPONSORS:
 
  • Combinaties/wijzigingen van bovenstaande kleding in aantalen zijn altijd mogelijk. Prijzen op aanvraag
  • Drukwerk op basis van minimaal 15 stuks drukwerk per keer. (Prijs op basis 1 kleur)
  • Ontwerp logo’s aan te leveren door sponsor. Ontwerp logo door Huijg a € 50,=
  • Sponsorkleding wordt aangekocht voor 3 jaar, zonder verder bijkomende kosten of verplichtingen
  • Kleding-eigendom gaat over naar de Spaarnwoude. In overleg zal na het 1e jaar de kleding worden voorzien voor een team naar keuze van de sponsor
  • Het is NIET toegestaan om zonder overleg met Spaarnwoude teams te sponsoren, te voorzien van kleding danwel wijzigingen aan te brengen in reeds geleverde kleding
  • Alle prijzen INCL BTW
  • Verdere informatie via vbvoorzitter@svspaarnwoude.nl