• SV Spaarnwoude voldoet aan alle eisen van de Haarlemmermeerse Richtlijn voor Veilig Sportklimaat!

  Op 25 november hebben Ed Karman en Anja de Rover namens SV Spaarnwoude het Predicaat Veilige Sport in ontvangst genomen voor SV Spaarnwoude. De feestelijke uitreiking vond plaats bij UNO in Hoofddorp door wethouder mevrouw Sedee. Daphne van der Velde en Wouter van der Vegt waren aanwezig namens Team Sportservice Haarlemmermeer.

  Er is een behoorlijk traject van overleg aan vooraf gegaan, waarbij Ed Karman namens het omnibestuur vele uren gewerkt heeft aan het correct opstellen en aanpassen van reglementen en statuten volgens de richtlijnen. Hartelijk dank aan het bestuur van de afdelingen Voetbal, Softbal en Klaverjassen en het omnibestuur voor het geregeld meedenken, draagvlak vergroten en borgen van de richtlijnen. Naast Ed willen we ook Tessa Oldewarris en Michael Vink speciaal bedanken voor hun inzet om het predikaat te behalen.

  Wil je meer weten?
  https://www.svspaarnwoude.nl/vertrouwenscontactpersoon/

  Peter Hugtenburg en Anja de Rover (vertrouwenscontactpersonen)

   

  SV Spaarnwoude voldoet aan alle eisen van de Haarlemmermeerse Richtlijn voor Veilig Sportklimaat! SV Spaarnwoude voldoet aan alle eisen van de Haarlemmermeerse Richtlijn voor Veilig Sportklimaat! 1 SV Spaarnwoude voldoet aan alle eisen van de Haarlemmermeerse Richtlijn voor Veilig Sportklimaat! 2