• Is er iets gebeurd dat jij als zeer onprettig hebt ervaren en waarmee voor jou een persoonlijke grens is overschreden? Laat het er dan niet bij zitten en meld je bij een van onze vertrouwenscontactpersonen. Ook als je zelf niets hebt
    meegemaakt maar getuige bent geweest van iets waarvan je je afvraagt of dat wel helemaal in de haak is, kun je je bij onze vertrouwenscontactpersonen melden.

    Stuur een e-mail naar een van onze vertrouwenscontactpersonen, Anja of Peter. Vraag in deze e-mail om contact met jou op te nemen, maar zet jouw verhaal niet in de mail. Anja of Peter neemt contact met je op om een afspraak in te plannen. De afspraak vindt in de regel plaats op een openbare plek waar jij je veilig voelt, bij voorkeur niet op de club, maar ook niet bij jou of de vertrouwenscontactpersoon thuis. Tijdens de afspraak wordt eerst uitgelegd wat de vertrouwenscontactpersoon wel en niet voor je kan doen. Het is daarna aan jou om te beslissen of en wat je van jouw ervaring wilt delen. Belangrijk blijft dat je jouw verhaal niet eerder deelt dan tijdens de afspraak, dit is vooral ter bescherming van jezelf.